You are currently viewing 3 gode grunde til at besøge Milano

3 gode grunde til at besøge Milano

Milano er Italiens næststørste by og en fantastisk feriedestination. Der er nemlig både by, natur, kultur og shopping. Alt hvad ens bankende storbyhjerte kan drømme om!

Hvis du endnu har Milano til gode, så er der skønne oplevelser i vente. Milano er en atypisk italiensk by, der har et mere moderne præg. Byen ligger tæt på store naturoplevelser og rummer masser af kultur og byliv. Hvis du leder efter guides til Milano eller andre rejsedestination, så klik ind på Rejsekris. Her kan du finde guides til fly, hotel og seværdigheder i hele verden.

Kulturseværdigheder

Milano er spækket med diverse kulturseværdigheder. Det er nemt at gå rundt til de mange seværdigheder, og man kan derfra se byen, mens man går fra et sted til det næste. En af de største seværdigheder er den store gotiske domkirke, Duomo di Milano. Lige ved domkirken ligger også de gamle butiksarkader, som stadig emmer af 1800-tallet. Derudover er der et hav af museer, parker og gågader at besøge. Hvis man er vild med opera, skal man selvfølgelig også forbi det berømte La Scala.

De tre smukke søer

Hvis du ønsker en storbyferie med naturkrydr, så er Milano en oplagt mulighed. I kort afstand fra byen ligger nemlig tre italienske søer, Comosøen, Gardasøen og Lago Maggiore. Alle tre smukke søer med fantastiske muligheder for at bade, sejle eller dyrke vandsport.

Shopping og natteliv

Milano er virkelig et modecentrum! Her kan du finde alt lige fra de mest eksklusive italienske designere til alle High Street-kæderne. I byen ligger mange af de store designeres hovedkvarterer samt showrooms. Milano har ligeledes et rigt aften- og natteliv med utallige barer, caféer og diskoteker. Hvis man tager afsted på det rigtige tidspunkt af året, kan også man fange en af de populære festivaller i Milano.