You are currently viewing <a></a>3 lange vandreruter du ikke må snyde dig selv for at gå

3 lange vandreruter du ikke må snyde dig selv for at gå

Er du blevet glad for at vandre, og vil du gerne prøve at vandre nogle af de verdensberømte ruter, har vi her fundet tre styks frem til dig, som du kan overveje at gennemføre.

Find flyverdragter til babyer her.

Camino de Santiago

Vil du gerne vandre i varmen, kan det være en oplagt mulighed for dig at tage til Spanien og vandre Camino de Santiago. Her går du tværs over Spanien i den nordlige del af landet, og til sidst ender du med at komme til Santiago efter godt og vel 850 km. Der er flere versioner af denne vandrerute, og der er mange forskellige steder, du kan vælge at starte den fra. De fleste vælger dog at starte den i Frankrig, lige på den anden side af grænsen, så det kan du jo også gøre.

Nyt termotøj? Besøg termotøj.com.

Pacific Crest Trail

Har du mod på at tage til USA for at vandre, og vil du gerne udfordre dig selv til det yderste, kan det være, at Pacific Crest Trail er noget for dig. Her går du fra Mexico, op langs vestkysten i USA, indtil du når til Canada. Det er en helt utrolig rute, og der er skrevet mange bøger og lavet en række film om bare denne rute. Lyder det som noget for dig, kan du blandt andet vælge at se filmen Wild, der netop er baseret på en fortælling om netop denne rute.

Pennine Way

Skal det ikke være så langt væk, kan du også vælge at tage til England og gå på The Pennine Way. Den er på omkring 430 km, og her går du stort set hele vejen op gennem England, indtil du er ved den skotske grænse. Det er Englands mest velkendte vandrerute, og selvom den ikke er nær så lang som Camino de Santiago eller PCT, kan du godt glæde dig til en storslået oplevelse, der nok skal udfordre dig rigeligt. Det kan jo være godt at starte ud med den, inden du eventuelt vælger at begive dig videre på en af de to andre, der er en del længere.