You are currently viewing 3 veje til drømmejobbet

3 veje til drømmejobbet

Har du udset dig et særligt job eller en bestemt branche, som du drømmer om at ende i, er du landet det helt rigtige sted. I denne artikel fortæller vi dig om tre veje til dit drømmejob, og hvordan du gør drøm til virkelighed. Selvom vejen til drømmejobbet også handler om den rette timing, kan du selv gøre en indsats for at øge dine chancer for at lande dit drømmejob.

Et gennemarbejdet CV

Det første, som en arbejdsgiver vil kigge på, er selvfølgelig dit CV. Det er din billet til at vise, at du er kvalificeret til det job, du søger. Leverer du et ustruktureret og sløvt CV, kan du godt vinke farvel til drømmejobbet.

Det er vigtigt, at du altid gør lidt ekstra ud af dit CV. Heldigvis er der massevis af hjælp at hente, da du nemt kan finde en CV skabelon, der hjælper dig med den visuelle opsætning. Det er nemt og enkelt, og du får et præsentabelt CV på kort tid. Derudover skal du sørge for den rette struktur, så det er overskueligt.

Brug dit netværk

Kender du allerede nogen, der arbejder for den virksomhed, du gerne vil arbejde for, eller som er inden for en bestemt branche, gælder det om at bruge dit netværk. Den bedste vej til dit nye job er nemlig gennem bekendtskaber.

Ved at bruge dit netværk kan du først og fremmest få en fornemmelse af, hvad en virksomhed søger. Du kan også forhøre dig om kommende stillinger, eller om personen kan nævne dig for den person, der er ansvarlig for rekruttering.

Gør dig bemærket

Der er ofte mange om buddet, når et eftertragtet job bliver slået op. Derfor gælder det om at skille sig ud fra mængden. Ved at sende en ansøgning, der kan noget andet end den klassiske standardansøgning, kan du allerede her skille dig ud.

Derudover gælder det om at gøre sig godt bemærket. Et godt trick kan være at ringe til virksomheden angående spørgsmål eller status på din ansøgning. Ved at nævne dit navn vil du nemmere blive husket, og det kan ubevidst vække en interesse for din profil. Det viser samtidig også, at du brænder for jobbet og er motiveret for at få stillingen.