You are currently viewing Julegaven til ham der har alt…

Julegaven til ham der har alt…

ANNONCE

December måned og hermed juleaften er lige om hjørnet, og måske er du allerede lidt i panik over hvad du dog skal finde på til din kæreste, far eller bror – med andre ord, manden der har alt. Uden at generalisere så har mange mænd nemlig tendens til bare at købe det de mangler, lige når de mangler det, hvilket efterlader meget få forslag til årets ønskeseddel – naturligvis til stor frustration for dem, der skal udtænke en gaveidé.

Men fortvivl ej, vi giver dig her 5 gode gaveforslag til manden i dit liv.

Først og fremmest er det vigtigt, du husker på, at det er tanken der tæller. En gave der virker velgennemtænkt vil derfor ofte betyde mere, end en der blot er bekostelig. Hele konceptet med gaver bør jo i bund og grund handle om omtanke for hinanden.

Lad dig inspirere af vores 5 nedenstående julegaveidéer:

Forslag 1) Et lækket, varmt og blød halstørklæde, der holder kulden ude og som matcher hans vinterfrakke.

Forslag 2) En bog – for eksempel en selvbiografi om en inspirerende person, som du ved han vil finde interessant.

Forslag 3) Et par nye smarte solbriller – benyt med fordel en smartbuyglasses kampagnekode og spar herved penge.

Forslag 4) En skøn parfume, hvem vil ikke gerne have en velduftende kæreste? På den her måde får du lov at vælge hans duft.

Forslag 5) En oplevelse: Det kan være alt fra en lækker middag, et wellness ophold eller en mere action packed oplevelse som for eksempel et faldskærmsspring.

Hvis du vælger sidstnævnte, altså en oplevelse, så sørg for at vælge noget, som du ved vil falde i god jord. Den type gaver kan nemlig sjældent byttes og skal også ofte bruges inden for et bestemt tidsrum. Synes du , at du og din kæreste trænger til hyggetid sammen bare jer to, så er et wellness opholde for to en oplagt idé. Her kan I komme ned i gear, blive forkælet og virkelige nyde hinanden. Hvis opholdet skal bruges en specifik weekend, så sørg for at tjekke på forhånd, at I begge er fri og uden planer de pågældende datoer.