You are currently viewing Hyg dig med børnene i efterårsferien

Hyg dig med børnene i efterårsferien

På vejrets regn og rusk ses det tydeligt, at efteråret er over os. Dette betyder ligeledes, at det snart er tid til ferie. Efterårsferien er en enormt hyggelig ferie, og det er bare om at nyde den med børnene.

Tag på biblioteket

Der er få ting som efterårets vejr, der lægger op til at hygge sig med en god bog. Derfor er det en god idé at tage dine børn med på biblioteket. Lad dem snakke med en bibliotekar, så de sammen kan finde nogle bøger, der passer rigtig godt til dine børn.

Lær dit barn at strikke

En anden aktivitet, som, ligesom læsning, passer perfekt til årstiden, er at strikke. De fleste børn er rimelig lærenemme, og det tager derfor ikke lang tid, at lære dem at strikke.

Selvom de første mange projekter sandsynligvis bliver nogle hullede nogle af slagsen, kan du næsten være sikker på, at dit barn er stolt over sig selv, hvis han eller hun har strikket deres eget tørklæde.

Familien er vigtig

I ferier er det oplagt at bruge tid sammen med den familie, som man ikke ser i hverdagen. Bliv klogere på hvilke aktiviteter du kan lave i påskeferien, der er garanteret nogle råd, som du også kan gøre brug af i efterårsferien.