You are currently viewing Årets største forbrugsfest er snart tilbage

Årets største forbrugsfest er snart tilbage

Der er ingen grund til at vente meget længere på at købe julegaverne. 29. november slår butikkerne atter dørene op til gode tilbud på årets Black Friday.

Et koncept fra USA

De sidste ti år har vi i Danmark oplevet flere amerikanske traditioner, der begynder at vinde indpas i den danske kultur. En af de helt store er Black Friday, som falder den første fredag efter Thanksgiving. Her finder du gode tilbud og høje rabatter på den eneste aften, hvor hele Danmarks butiksnetværk går i sort og sænker priserne gevaldigt.

Køb nyt og spar penge

Mange elektronik- og teknikvarer kan godt svare sig at købe påny og det er med at udnytte, at priserne bliver sænket i slutningen af november. Varer som biler, køleskabe, komfurer, smartphones og computere bliver nemlig konstant udviklet og der vil derfor være mange penge at spare, hvis du køber de nyeste modeller.

Derudover kan du mange steder finde varer til lavpris, som du ellers glemmer at købe. Har du for eksempel styr på vitaminpillerne til de hårde vintermåneder, hvor de fleste danskere kommer til at mangle d-vitamin. Det er oplagt at købe vinterens forbrug med rabat, så du slipper for at give fuld pris i februar.

Du kan blive meget klogere på Black Friday i København på dette link.