You are currently viewing Apps som du ikke vil undvære på ferien

Apps som du ikke vil undvære på ferien

Den digitale verden kommer med et hav af muligheder. Nogle vil måske mene, at den har taget lidt for meget over i forhold til den fysiske verden. Andre er måske mere uenige. For, hvis man udnytter de egenskaber som teknologien tilbyder, så kan man altså få meget ud af den. Apps og diverse programmer er i forvejen noget, som mange mennesker efterhånden bruger i deres dagligdag, men er du klar over, hvor relevant de faktisk også er på rejsen? Læs med her.

Rejse apps til turen

Begrebet ’rejseapps’ er måske forkert, men i relation til mange af de ting som man gør på rejsen, er det måske mere forståeligt. Når man er ude i den store verden, hvor man ikke kender til nogen eller noget, så kan man gøre brug af eksempelvis Tripadvisor. Med denne app, kan du hurtigt og nemt finde de bedste spisesteder, attraktioner og meget andet. Har du lyst til indisk om aftenen, thai til frokost eller en lækker morgenmad, så finder du det nemt med denne app. Det der gør appen meget bemærkelsesværdig, er at andre laver anmeldelser på diverse steder.

En anden slags app som er svær at undvære, er selvfølgelig en kort-app. Dette kan for eksempel være Google Maps. Med en app som denne, skal du ikke længere bruge timevis på at finde en seværdighed, restaurant eller hotel.

Andre apps du vil blive glad for

Underholdning er også essentielt på rejsen, derfor er Spotify også relevant at anskaffe. Er nysgerrig på flere nyheder omkring apps og IT generelt, så tjek madskristensen.dk ud. Der også relevante informationer i forhold til antivirus blandt andet. Det er skam også vigtigt at beskytte sine devices når man rejser udenlands.

Er du nysgerrig på andre sprog, og vil du gerne have en nemmere og hurtigere måde at kommunikere med de lokale på? Med en oversættelses app, kan du nemt begå dig mange steder i verden. Du behøver ikke lære hele sproget, hvis du kun har en uge på destinationen, men den kan være enormt nyttig i nogle situationer.

Få styr på valutaen

Det er selvfølgelig også vigtigt at have styr på valutaen for det land man skal besøge. Det godt lige tage et par dage, før man har vendt regnestykket i hovedet. Lige præcis til dette, kan det være en god idé at benytte sig af en app, i forhold til currency exhange. På den måde har du altid et overblik over kurserne, men du kan også omregne. Hvis man er på en rejse, som har flere lande i rejseplanen, så kan det hurtigt blive forvirrende. Der er en app som denne, rigtigt god.

Dette er blot et udpluk af nogle af de relevante apps, der er værd at have med sig på rejsen. Der findes mange flere, som værd at hente. Nogle byer og lande, har også nogle apps, hvor man kan læse mere om seværdigheder, og relevant information. Hvis man rejser helt alene, så er det næsten heller ikke til at undvære disse ovenstående apps.