Nyd dine sommeraftener med rosevin  

Når varmen trykker, kan det være svært at vide, hvilken vin der passer til. Rødvin er for tung og doven, hvidvin er for skarp og sur. Rosevin ligger i midten og er helt perfekt til de lumre eftermiddage på terrassen. Du kan skåle sommeren rigtig i gang med rosevin.  

Føler du også din rødvin er lidt tung og doven i sommervarmen? Og hvidvinen er lidt for sur, når du ikke drikker den til fisken? Danskerne har taget rosevinen til sig de senere år. Den ligger lige mellem rødvin og hvidvin, ikke for tung, ikke for sur, bare helt perfekt til det gode sommervejr. Du kan altid få en hyggelig aften med rosevin.  

Ligesom hvidvin nydes rosevinen kold fra køleskabet, men den låner lidt flere smagsnuancer fra rødvinen. Hvis du er til lidt af begge dele, bør du prøve rosevin. Den kan laves på flere forskellige måder, men den kan faktisk også laves som en blanding af rødvin og hvidvin i de helt rette proportioner. Den tager derfor det bedste fra begge verdener og forener i et frisk og dejligt glas, der smager i ganen.  

Find gode tilbud på alle slags vin 

Hvis du er træt af rødvin tilbud, som de har nede i supermarkedet, så kan gå til Vinico og finde et tilbud på vin, der passer til dig. De bedste tilbud på rødvin og hvidvin finder du ikke nødvendigvis i butikkerne. Hos Vinico kan du finde den vin, du har ledt efter og til en god pris. Du kan endda bestille vin i smagskasser, så du prøver mange forskellige vine. Der er noget for enhver smag.  

Savner du et godt hvidvin tilbud? Så hør mere om, hvad Vinico kan hjælpe dig med. De har alle slags vine på lager, og du kan vælge mellem alt fra rødvin til hvidvin, rosevin, bobler, mousserende og mange flere. Hos Vinico kan du gå på opdagelse i vinens verden og finde den vin, der gør din sommer uforglemmelig. 

Har du planer om en sommerfest, inden efteråret trænger sig på? Så har Vinico med sikkerhed et godt tilbud til dig. Væk dine smagsløg og bliv inspireret med god vin til dine sammenkomster. Du finder med garanti noget, der sikrer dig og dine gæster nogle fantastiske sommeraftener på terrassen.     

Imponer din gæster med god champagne 

Hvis du tænker mere fremadrettet, så overvejer du måske allerede, hvad du skal servere til din nytårsfest. Du sidder måske allerede og tænker: Hvad koster champagne egentlig? En god champagne kan variere meget i pris, og du kan finde flasker helt ned til bare et par hundrede kroner.  

Hvis du føler dig i dit es og tager spenderbukserne på, kan du også bruge op til 1000 kroner på en god flaske champagne, du sent vil glemme. Du kan endda gøre aftenen helt formidabel for alle gæsterne ved at købe en champagnesabel til. Dine gæster vil blive imponerede over dig og dine serveringskundskaber, når du tager champagnesablen frem med største elegance. Så kan du sætte din fest i gang med maner.