You are currently viewing Brug sommeren på Danmarks festivaler

Brug sommeren på Danmarks festivaler

ANNONCE

Sommeren i Danmark er igang for fulde gardiner! Studenter render glade rundt og nyder deres frihed, der bliver serveret kold rosé og varm grillmad til de fleste sammenkomster og standardspørgsmålet fra venner, familie og kollegaer er ‘hvad er dine sommerferieplaner så?’. Hvis dit svar stadig er, at du ikke ved det endnu, skal du måske til at tage stilling til det, hvis du ikke vil ende med at hygge dig med Netflix og kedsomhed hele sommeren. Hvis du er begrænset af din økonomi, kan du nemt tage et kviklån til 18-årige for at få råd til nogle fede oplevelser denne sommer. Der er et hav af muligheder for sjove og spændende aktiviteter i Danmark, du skal bare vælge.

Fra Samsø til Tisvilde
Hvis du er vild med musik, er der mange forskellige festivaler som spiller forskellige genrer, så der skal nok være en, der falder i din smag. Du kan også vælge at vie din sommer til festival og besøge så mange, som du kan nå.
Roskilde Festival er en af Nordeuropas vigtigste og største musikfestivaller i dag. Her spilles der meget nyt og eksperimenterende musik og så kommer der desuden meget store, anerkendte kunstnere fra hele verden og spiller på Roskilde. På denne festival er du sikret fest og farver – og hvis du ikke har været på Roskilde før, bliver din første gang helt sikkert en stor oplevelse.
Hvis du mere er til danske kunstnere og pop, skal du nok nærmere tage et smut til Smukfest i Skanderborg. Festivalen omfavner unge, såvel som gamle deltagere og er altid festlig samtidig med at være virkelig hyggelig. Den smukke lokation i Bøgeskoven understreger den hyggelige og familiære følelse til Smukfest.

I Tisvildeleje afholdes der Musik i Lejet, som er en tredages festival på stranden, som spiller både dansk og international musik med fokus på nye, danske artister. Musik i Lejet er indbegrebet af dansk sommer og hvis man er heldig, kan man finde et lækkert sommerhus tæt på, som man kan bo i løbet af weekenden. Så kan du få festivalfølelsen samtidig med, at du kan sove behageligt og komme i et ordentligt bad om morgenen. Hvis du står og skal købe billetter til en eller flere af disse festivaler snart, så er det mulighed for at søge om at lån penge hurtigt.

Samsø Festival kalder sig selv for Danmarks hyggeligste og det kan der være noget om! Samsø Festival er familievenlig og spiller musik, som er for både store og små. Festivalpladsen ligger lige ved stranden, så du kan nemt nyde godt at bølgen blå, hvis varmen presser sig på, mens du er på festival. Her bliver der også arrangeret aktiviteter så som beachvolley turnering, banko og English pub quiz.