You are currently viewing Fyld sommeren med disse 8 københavnske oplevelser

Fyld sommeren med disse 8 københavnske oplevelser

ANNONCE

Nogle af os er allerede halvvejs gennem ferien, andre har stadigvæk mange fridage i vente. Sommeren er en tid, der bringer os sammen i fællesskaber, med familie og venner og derfor skal fokus også være på at bringe nye oplevelser ind i livet.

København er Danmarks midtpunkt. Det er centrum for shopping, madoplevelser, museer, turistattraktioner og events. Udover de udlandske turister, flokkes turister fra resten af Danmark også til København om sommeren, hvor hundredevis af oplevelser venter på dig.

Her er 8 københavnske oplevelser til din sommerferie:

Nationalmuseet
Vi starter i det historiske hjørne. Vil du med en tur tilbage i tidens Danmark, er Nationalmuseet lige noget for dig. Museet har ofte særudstillinger og har gratis adgang en enkelt dag om ugen.

Kanalrundfart
At se København fra vandet er en hel unik oplevelse, som de københavnere husker fra barns ben. På kanalrundfarten kommer du rundt til alle de betydningsfulde historiske bygninger i indre København og der vil være mulighed for at stige af flere steder på turen.

Comedy Zoo
Har du brug for et godt grin er et besøg hos Comedy Zoo alle pengene værd. Den mindre kælderscene byder både på nye og erfarne komikere og afholder forskellige events i løbet af ugen.

Zoologisk Have
Zoo er et oplagt valg for børnefamilien. I de smukke haver med de farverige dyr, får du hurtigt brugt en hel dag. Smør en madpakke, så du undgår de dyre cafepriser inde i haven og brug istedet penge på at lade børnene vælge en lille souvenir før I skal hjem.

Det Kongelige Teater
Hele året rundt spiller toppen af poppen på Det Kongelige Teater. Er du til kunst, musik og dans, skal du helt klart forbi og opleve én af deres fantastiske forestillinger.

Haverne i København
Er vejret med jer, kan en picnic i én af de dejlige haver være lige det, I har brug for. Tag turen gennem Søndermarken til de smukke stier i Frederiksberg Have og gå gennem byen til Kongens Have og den Botaniske Have. Vælg det spot, I synes bedst om og nyd naturen midt i byen.

Grøn Koncert
En festlig dag for unge og gamle. Til Grøn Koncert, som blandt andet foregår to steder i Københavnsområdet spiller nogle af Danmarks mest populære musikere og artister. Her vil du helt sikkert opleve en klassisk dansk sommerstemning, præget af hotdogs, Tuborg og masser af fællessang.

Dyrehavsbakken
Lidt udenfor Københavns by ligger Dyrehaven og forlystelsesparken Bakken. Her er der gratis indgang og du behøver ikke købe hverken turbånd eller billetter, for at gå en tur rundt og suge stemningen til dig. Bakken byder desuden på et stort udvalg af spisesteder og ølbarer.