You are currently viewing Derfor bør du begive dig i kast med ketchersport
Foto: Unsplash

Derfor bør du begive dig i kast med ketchersport

Har du en gemt Caroline Wozniacki eller Kim Astrup gemt i maven? Eller finder du det bare sjovt og underholdende at prøve kræfter med ketchersport, så bør du læse med her. 

Ketchersport kan spilles i haven, på stranden eller i parken og garanterer flere timers underholdning. Ønsker du at spille mere seriøst er det også muligt at melde sig ind i en klub hvor du kan træne og spille kampe. Inde hos Ketshop.dk finder du et stort udvalg af alt udstyr inde for ketchersport heriblandt tennis, badminton, squash eller bordtennis. Find dit eget niveau og udstyr i forhold til dine behov og ønsker inde på Ketshop, der med mere end 20 års erfaring har samlet alle de bedste og førende mærker inde på en og samme side. Besøg Ketshop.dk her. 

Den perfekte gaveide 

Er du ikke selv interesseret i ketchersport kan det måske være du har en ven, veninde eller et familiemedlem som ville blive glad for noget lækkert nyt udstyr. Med nogle af de største og mest førende mærker som Nike, Adidas og Yonex er du i hver fald sikker på ikke at købe helt forgæves. Derudover tilbyder Ketshop.dk også vejledning så du får valgt den helt rigtige gave, der uden tvivl vil bringe stor glæde. 

En sjov og underholdende motionsform 

Ketchersport er både supersjovt samtidig med at det giver god motion og stærke og veltrænede lår. De mest velkendte ketcher sportsgrene er badminton og strandtennis som kan spilles af alle uanset niveau. Derudover kræver det ikke det vilde udstyr udover en ordentlig ketcher velegnet den pågældende sportsgren, og et par solide praktiske træningssko. En ketcher i god kvalitet sikrer et bedre spil med større vinderchancer, samtidig med at den kan holde i flere år frem. Det er bare med at få kridtet skoene og opstrenget eller købt en ketcher så du kan komme ud og få reddet nogle bolde.