You are currently viewing En ferie rig på oplevelser og afslapning

En ferie rig på oplevelser og afslapning

Er du så heldig at din næste ferie går til Bali? Langt de fleste kan godt lide at gøre sig nogle tanker om, hvad de gerne vil se og opleve på deres næste ferie, så de får mest muligt ud af ferien. På Bali er der masser af ting at opleve, samtidig med at man kan få slappet af i de bedste omgivelser. 

Hvad skal du opleve på Bali

Hvis din næste ferie går til Bali, så får du her en beskrivelse af, hvad du skal se og opleve på øen. Selvom øen er lille, kan det være en god idé at prioritere, hvilke ting du absolut SKAL se på din ferie. Øen indbyder nemlig til masser af afslapning, så selvom man regner med at have masser af tid til oplevelser, så kan man hurtigt smelte fast til liggestolen på en af øens lækre bountystrande, og så kan det være en god idé at have en liste over ting, som man ikke må glip af.

Hvis du gerne vil prioritere 3 ting, som du skal nå at opleve på din ferie, så anbefaler vi, at du sætter tid af til at opleve: Ubud, Gili-øerne og Lombok.

Udbud er Balis hjerte. Her kan du opleve en by, som er rig på kultur. Byen er nemlig et kunst- og kulturcentrum uden lige. I Ubud finder du masser af kunstmuseer, kunstmarkeder og små butikker så du kan få en masse souvenirs med hjem. Du kan også tage på dagsudflugter og se nogle af øens smukke vandfald.

Gili-øerne er et afslapnings-paradis! Her er der bountystrande og palmetræer, og selvom øerne indbyder til afslapning i ro og fred, så kan du opleve havets dyrerige. Fra Gili-øerne kan du tage på dykkerture eller snorkling, så du kan se hvad øen har at byde på under vandet.

Lombok er øens natur-paradis! Her kan du bestige bjerge eller tage på perlefarm.

Du kan læse meget mere om de tre destinationer, og så er du klar til en dejlig ferie på Bali.