You are currently viewing En ny bil kan svare sig

En ny bil kan svare sig

Vi hører det så tit. Det kan ikke længere svare sig at købe gamle, brugte dieselbiler, fordi driftsomkostningerne på sigt er større end på de nyere biler. Det hænger blandt andet sammen med skatterne i det danske land, så hvis du står og gerne vil have ny bil, kan du lære mere om de mange fordele her.

Bedre biløkonomi

Den største fordel ved at købe ny bil er, at du pludseligt får leveret en nyvognsgaranti, så du kun skal betale serviceomkostningerne – og mange steder er der endda en serviceaftale med i købet, så du kan køre sikkert på vejene de første mange år efter dit bilkøb.

Derudover kan du ofte køre flere kilometer pr. liter benzin i en ny bil kontra i en ældre model. Det betyder en lavere udgift til benzin og du kan derfor slippe for at skulle tanke hver eneste morgen, når du tager turen på arbejde.

Langt på arbejde?

Hvis du kører langt på arbejde er det værd at overveje, om du vil have et transportmiddel eller om du ønsker en bil, der kan bringe dig køreglæde. Der er forskelligt ekstraudstyr, som kan gøre det mere behageligt for dig at køre langt.

Lyder det dyrt og kompliceret? Bare rolig, du kan læse meget mere om det her.