You are currently viewing En rejse til fortryllende Thailand

En rejse til fortryllende Thailand

Selvom sommerferien for længst er ovre, betyder det ikke, at du ikke kan gå i gang med at planlægge dit næste store eventyr. For selvom vinterhalvåret så småt er på vej, er der skam stadig nogle destinationer i verden, hvor sommeren aldrig ender. Thailand er et land, som mange mennesker verden over, vil kategorisere som deres absolut yndlingsdestination. Og der er noget om snakken. For Thailand – også kaldet ’Smilets Land’, byder nemlig på uforglemmelige oplevelser, den smukkeste natur, samt sublime strande. Læs her, hvorfor du bør overveje at tage til Thailand.

En stor oplevelse at rejse til Thailand

Hvad enten man er til sol, sommer, strand eller aktiv ferie, så har Thailand det hele. Med smukke landskaber helt i nord, til bounty-agtige øer i sydøst og vest. Thailand er et land, man kan rejse til for den ultimative slap-af ferie, eller som en kombination af flere spændende områder. Overvejer du en rejse dertil, men mangler lidt inspiration til hvordan din rundrejse Thailand skal se ud, så bør du tage kontakt til Unique Travel. På denne side kan du læse mere om rejser til Thailand.

Tag på rundrejse Thailand

Hvis to uger i paradis på den samme destination ikke lige er din kop te, så kan det være en fordel at overveje om en rundrejse Thailand er noget. Hos Unique Travel, kan man nemlig sammensætte rejsen, så den passer til netop dine/jeres behov og ønsker. Det er med til at give en stor frihed, samt værdi på rejsen. På deres hjemmeside, kan du lade dig inspirere af de spændende rejseforslag til Thailand, eller tage en snak med dem om dine ønsker.

Thailand er et stort land, og nogle gange tænker man måske ikke lige over dette når man skal rejse til landet. Det betyder desuden, at hvis man ikke har mange uger at gøre med, så er man nok nødt til at prioritere, hvad der er vigtigst at opleve. Er du til storby, bør du ikke misse Bangkok på din rejse. Måske et par dage der, og så kombinere turen med jungle, og nogle lækre øer. For eksempel findes der øerne Koh lanta og Koh Phi Phi i sydvest Thailand. Dernæst kunne man rejse videre til den skønneste paradis-ø, Koh Lipe helt i syd tæt på Malaysia. Koh Lipe ligger ikke så langt fra den Malaysiske ø, Langkawi. En mulighed for at kombinere Langkawi med Thailand er unik.

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om Thailand, eller få hjælp til din næste rundrejse Thailand eller afbudsrejse Thailand, så hop ind på Unique Travels hjemmeside. Ved at få en rejsekonsulent til at hjælpe dig, kan du både få inspiration og hjælp til mange dele af rejsen.