You are currently viewing Energifyldt fødselsdag med en masse hopperi

Energifyldt fødselsdag med en masse hopperi

  • Post author:
  • Post category:Alt det andet

Fødselsdagsfesten var på trapperne, og min søn glædede sig som aldrig før. Vi ønskede at gøre hans 6-års fødselsdag til noget helt særligt, så vi besluttede os for at leje en hoppeborg fra Hoppeborgeudlejning.dk. 

Da hoppeborgen blev leveret på dagen, kunne vi straks se, at det ville blive en succes. Den var farverig, velholdt og virkede af høj kvalitet. Børnene stod utålmodigt og ventede, mens den blev sat op, og da den endelig var klar, kunne festen begynde. Det var medarbejderne fra Hoppeborgeudlejning, der var ude og opsætte hoppeborgen. Det hele gik som det skulle uden nogen form for forhindringer og problemer. 

Det var fantastisk at se børnene kaste sig ind i legen med stor entusiasme. De hoppede, legede og skabte minder, som vil vare livet ud. Selv de mere generte børn kunne ikke modstå fristelsen til at hoppe med, og snart var alle involveret i festlighederne. Det var nærmest ikke muligt at sætte en stopper for børnene, når det var tid til at spise kage, da de havde så travlt med at hoppe rundt hele dagen lang. 

Det bedste af det hele var den glæde, jeg så i min søns øjne, da han hoppede rundt med sine venner og grinede højt. Det var virkelig hjertevarmende at se, hvor lykkelig han var på sin store dag. Efter dagen var omme, var min søn stadig begejstret over hans fødselsdagsfest, og kunne ikke komme over den. 

Lejeprocessen hos Hoppeborgeudlejning var også en leg. Booking var enkel, og leveringen skete til tiden. Personalet var venligt og hjælpsomt, og hele oplevelsen var bare helt igennem problemfri. 

At have en hoppeborg til festen var en kæmpe succes, og det var uden tvivl højdepunktet for både børnene og de voksne. Vi kan ikke takke Hoppeborgeudlejning nok for at gøre vores søns fødselsdag til en uforglemmelig begivenhed og yde en fantastisk service. Jeg vil klart anbefale dem, hvis der er nogle der nogensinde overvejer at leje en hoppeborg.