You are currently viewing Få adgang til de nyeste serier fra udlandet for under 50 kr. om måneden

Få adgang til de nyeste serier fra udlandet for under 50 kr. om måneden

Er du den i vennegruppen de andre skriver til for at få anbefalinger til deres næste streaming addiction? Er du opdateret på, ikke kun, hvad du kan streame i Danmark, men også de nyeste udgivelser på HBO Max, Hulu eller Vudu?

Rigtig mange af de nyeste releases på serier kan være et stykke tid om at komme til norden.

Det kan du rigtig nemt omgå med en VPN forbindelse. Læs med her hvordan.

Lad dig ikke begrænse af din geografiske lokation

Helt kort, når vi surfer på nettet, så har vi et unikt ID, der bestemmes af den enhed vi logger på fra. Det er din IP-adresse. IP adresse fortæller noget om, hvilken server du logger på fra, og dermed også, hvor i verden du befinder dig. En VPN forbindelse går ind og omdirigerer den information. Det vil sige, at du via den forbindelse nu får en ny IP-adresse, som kan fremstå som om du sidder, hvor som helst i verden.

Hvis du går op i dit privatliv på nettet, så hjælper VPN’en dig også med det, fordi den gør det sværere for tredjepart at få informationer om dig.

Men det har også den helt store fordel, at du kan streame indhold på nettet som er frigivet til eksempelvis amerikanske forbrugere og endnu ikke er tilgængeligt i Danmark.

Brug en VPN til at se de nyeste serier på HBO Max, Hulu eller andre udbydere, som endnu ikke har rullet deres indhold ud i Danmark.

Kom nemt i gang

Der er super nemt at komme i gang med at bruge en VPN forbindelse.

1.Tilmeld dig hos en VPN-udbyder: Find en VPN udbyder der passer dig, og opret dig som bruger.

2. Download og installer: Følg instruktionerne for at downloade og installere en VPN applikation på dine enheder.

3. Start og connect: Start din VPN og connect til en server – nu kan du streame indhold fra hvor som helst i verden.

Se hvordan en VPN virker her:

Der findes flere forskellige udbydere af VPN tjenester og de varierer i pris, de fleste ligger mellem 20,- og 100,- om måneden.

Er det lovligt at bruge en VPN?

Det er fuldt ud lovligt at bruge en VPN tjeneste. Hos nogle af streaming tjenesterne vil du se, at det står beskrevet i deres betingelser, at de ikke tillader det, men det er fuldt ud lovligt.

En anden lille sidegevinst ved at bruge en VPN er når du shopper online. I mange tilfælde vil de større forhandlere op og nedjustere deres priser afhængigt af marked, og dette kan du omgå ved at bruge din VPN.

Find en VPN der passer til dig, og kom igang med at streame dit indhold allerede i dag.