Få dækket din IT-afdeling med outsourcing

Hvis du savner en IT-afdeling i din virksomhed, men synes de danske priser er for dyre, så kan du overveje at outsource. Med Teamcubate kan du outsource hele din afdeling inden for IT, administration og kundesupport, så du sparer penge. Så kan du fokusere på kerneopgaven i din virksomhed uden bekymringer. 

Er du iværksætter med en virksomhed i vækst? Synes du, det er svært at få dine afdelinger til at hænge sammen med priserne på arbejdskraft på det danske marked? Så kan du overveje, at outsource gennem Teamcubate. De er en virksomhed med hovedsæde i Serbiens hovedstad Beograd, der hjælper danske virksomhed med at outsource deres afdelinger inden for IT, bogholderi og kundeservice.  

Hvis du har problemer med at finde den rette arbejdskraft i Danmark, kan du overveje om Teamcubate kan hjælpe dig. De kan finde de rette folk til en billig pris, og de sørger for al rekrutteringen og besværet forbundet med at finde den rigtige arbejdskraft til dig. Udlicitering har aldrig været enklere end her. 

Du kan udlicitere dine IT-opgaver med Teamcubate. Foto: Pixabay 

Kvalitet og kompetencer til en billig pris 

Mange virksomheder, der stiftes i Danmark, vil opleve, at det kan være svært at få råd til det hele, når alle skal lønnes efter evne. Prisen på arbejdskraft i Beograd er væsentlig lavere, end den er i Danmark, og Teamcubate anslår, at du kan spare op til 50% eller mere, hvis du outsourcer gennem dem.  

Teamcubate har specialiseret sig i at være matchmaker mellem medarbejdere og virksomheder. De stræber efter at finde de rette mennesker med de rette kompetencer til de virksomheder, der har brug for dem. Det gælder alt inden for IT, som programmering, kodning, frontend- og backend-udvikling. Hvis du gerne vil slå hul på markedet for apps til telefonen, så kan Teamcubate hjælpe dig med at finde de helt rigtige mennesker til jobbet. 

Det er ikke kun IT-opgaver, som Teamcubate kan udlicitere for dig. Det gælder også for bogholderi og revision. Så længe det er tal, der skal lægges sammen og holdes orden i, så er der ingen grund til at holde det inden for landets grænser. Der er masser af penge at spare, hvis du vælger at udlicitere dine revisionsopgaver med Teamcubate.  

Den bedste beliggenhed i Beograd 

Når virksomheder vælger Teamcubate som samarbejdspartner, så handler det ikke altid om prisen. Inden for områder som IT og revision kan der simpelthen også være mangel på kvalificeret arbejdskraft. Her kommer Beograd ind i billedet.  

Udover at være et billigt sted at leve så har Serbien gennem de sidste par årtier været stærkt på vej frem. I dag har landet et højt uddannelsesniveau for hele befolkningen, og særligt inden for IT og revision har de en overflod af arbejdskraft, som gerne vil ud på arbejdsmarkedet.  

Derfor ser Teamcubate det som sin opgave ikke bare at hjælpe virksomheder hjemme i Danmark med at finde de rette medarbejdere, men også kompetente serbere med at finde arbejde. Teamcubate er en matchmaker mellem virksomheder og mennesker, og det er med denne tilgang, de ønsker at udlicitere arbejdskraften.  

Udover at være et muntert folkefærd, så har serberne også nogle fremragende engelskkundskaber, der næsten på højde med Skandinaviens. De er derfor oplagte samarbejdspartnere for din virksomhed, da kommunikationen aldrig vil være et problem. De er også perfekte som medarbejdere i din kundesupport, da deres kommunikative evner er i top.  

Find de bedste medarbejdere til en billig pris. Foto: Unsplash 

Sådan foregår det med Teamcubate 

Hvis du vælger Teamcubate som samarbejdspartner, så står de for al rekruttering. Og det er ganske gratis. Når det rette match er fundet, så vil en lille del af din månedlige betaling gå til fremtidig rekruttering. Da du i forvejen sparer op til 50% eller mere, er det ikke noget, du vil mærke på prisen.  

Når først et match er fundet, så overlader Teamcubate al kontakten mellem medarbejdere til jer. Det betyder, at I har fuld kontrol over jeres ansatte, og de ser gerne, de bliver en fuld ud integreret del af jeres virksomhed. Det skaber en bedre dynamik mellem ansatte og virksomhed, og den del hjælper Teamcubate gerne med. 

I behøver ikke ansætte fuld tid med Teamcubate. Hvis I har mindre opgaver, der skal ordnes på projektbasis, kan I også ansætte freelance. På den måde sikrer I jer, at der ikke er arbejde, der går til spilde, men I kan ansætte efter jeres behov. Særligt i nystartede virksomheder er det svært at vide, hvor længe forskellige projekter varer, og derfor er det en god mulighed at have i baghånden.  

Beograd ligger blot to timer med fly fra København. Det betyder, at I altid har mulighed for at tage ned og besøge de medarbejdere, I har rekrutteret, for at lære dem bedre at kende. Her hjælper Teamcubate gerne med at finde fly og hotel, så I ikke skal besværes med det. Hos Teamcubate tager de imod deres kunder og byder dem velkommen til byen.