You are currently viewing Få feriefølelsen uden at tage til fjerne kyster

Få feriefølelsen uden at tage til fjerne kyster

ANNONCE

Oplev følelsen af sommerferie, selvom du ikke har flere uger fri fra arbejde

Hvis du er nyuddannet og derfor ikke har sparet noget sommerferie op endnu, eller hvis du bare ikke er så heldig at have mulighed for at holde en, to eller tre uger fri dit arbejde, så kan du stadig opnå en følelse af ferie. Selvom du kun har sommermånedernes weekender at gøre godt med, så kan du med lidt god planlægning nyde godt af både oplevelser, lækker mad og afslapning – ligesom hvis du havde været på ‘rigtig’ ferie.

Giv dine smagsløg en ferieoplevelse

At være på ferie hænger kraftigt sammen med den lokale mad og de drikkevarer, man indtager, mens man er afsted. Det er ofte den cremede pasta eller den stærke chili-ret, man husker tydeligst efter en god ferie. Du behøver dog ikke tage til italien for at få god kaffe eller tage til eksotiske feriesteder for at få velkrydret mad. Planlæg en smagning sammen med en god ven, hvor I sammen kan få en smagsoplevelse fra fjernere himmelstrøg – selvom I er Danmark. Du kan læse mere om mulighederne her.

Kom helt ned i gear

Den totale afslapning kan sagtens opnås på en weekend, hvis du bare vælger at komme ned i gear det helt rigtige sted. Book et par dage på et badehotel eller i en spa, hvor du kan blive forkælet med massage, afslappende bade og saunagus. Vælg gerne et sted som ligger i smuk natur, da naturskønne omgivelser gør det nemmere at slappe helt af uden af bekymre sig om deadlines og pligter derhjemme. Tag afsted alene eller nyd det med én du holder af. Når du kommer hjem fra sådan en weekend, har du helt sikkert fået ladet batterierne så meget op, at en ny arbejdsuge bare kan komme an.