You are currently viewing Hvordan slapper du af?

Hvordan slapper du af?

Måden som vi slapper af på, har ændret sig meget de sidste 20 år på grund af udviklingen af internet og gadgets. Derfor kan der være stor forskel på, hvordan forskellige mennesker slapper af.

Den digitale afslapning

I dag findes der utallige spil og hjemmesider, som man kan bruge tid på, hvis man gerne vil slappe af med en mobil eller tablet i hånden. Slapper du af på denne måde, kan det betyde meget, at internettet fungerer optimalt. Her er det blandet andet bredbånd, der har stor betydning.

Lad kreativiteten flyde

Hvis du i højere grad vil give din hjerne en pause, kan det være en god idé at pakke elektronikken væk. I stedet kan du passende finde et kreativt projekt frem. Det kan for eksempel være at male, strikke eller hækle. Det er nemlig svært at være oppe at køre, hvis man samtidig skal koncentrere sig om at male inden for stregerne.

Ord og kapitler

Vil du gerne forkæle din hjerne, kan du fordybe dig i en bog. I dag læser vi nemlig rigtig meget på skærme. Her er læsningen ofte overfladisk, og derfor bliver hjernen ikke trænet på samme måde, som den gør, når vi læser i en gammeldags bog.