You are currently viewing Få mest ud af pladsen

Få mest ud af pladsen

Det er populært at bo i storbyerne og især unge mennesker vil gerne bo centralt, så de nemt kan komme rundt til skole, venner og arbejde. Men at bo i en storby betyder for det meste også, at man må klare sig med at bo på meget få kvadratmeter. Derfor er det en god ide at overveje smarte, pladsbesparende løsninger.

Udfordrende boligsituation

Mange unge bor i delte lejligheder, hvor de ofte kun har ét værelse at indrette sig på, og det kan være svært at have plads til det hele.  Det kan især være uoverskueligt at have venner på besøg, når man ikke kan tilbyde dem andre siddepladser end sengen. At sidde i sengen og spise kan også ofte føre til pletter på sengetøjet. Heldigvis findes der praktiske løsninger, der kan benyttes i rigtig mange tilfælde.

Oplagt og stilren løsning

En oplagt løsning, der også ser godt ud, er at anskaffe sig et vægmonteret klapsæde. Dette sæde kan bruges både som siddeplads ved et spisebord, som en siddeplads i gangen, så man nemmere kan tage sko på, eller måske i det lille køkken, hvor man gerne vil kunne sidde og snakke, mens rumboen laver mad. Og man behøver ikke at gå på kompromis med sin indretning, da klapsædet selv har et flot design, der passer ind i langt de fleste hjem. Læs mere om det flotte klapsæde.

Fleksibel indretning

Med et klapsæde har man et væld af muligheder for indretning, da det nemt kan klappes op ad væggen og gøre plads til andre møbler eller nem gennemgang. Man kan f.eks. sætte et bord foran sædet, der kan rykkes ud og bruges til spisebord eller skrivebord alt efter behovet. Så med denne smarte løsning behøver begrænset plads ikke at sætte en stopper for at invitere vennerne på besøg.