You are currently viewing Ferie i Tyskland?

Ferie i Tyskland?

Mange danskere glemmer ofte, at naboen til syd byder på rigtig mange fine rejsedestinationer, flot naturlandskab og spændende byer, som man hurtigt og nemt kan besøge fra Danmark af – næsten uanset hvor du bor, har du muligheden for at komme til Tyskland på få timer med fly, bus, bil eller tog.

Besøg byerne

Den mest besøgte destination i Tyskland er uden tvivl Berlin, som mange danskere efterhånden har lagt et besøg forbi. Man kan komme til Berlin med fly på under 2 timer fra København, og byen byder på en unik kombination af historiske seværdigheder, spændende arkitektur og hippe kvarterer, hvor du både kan få en kop lækker kaffe og nyt design.

Hamborg er et andet populært rejsemål i Tyskland, hvor man bl.a. kan gå en tur med en flot udsigt på havnen eller nyde byens mange kunstgallerier og -museer.  Alternativer til Berlin eller Hamborg er oversete rejsemål som Frankfurt eller München, der begge byder på spændende oplevelser, historiens vingesus og lækker lokal cuisine.

Cruise rundt i landet

Er man ikke så meget til de store byer, kan man også leje en bil og køre ud på landet og se det smukke tyske landskab mellem byerne eller køre op i bjergene og se en anden side af Tyskland end normalt.