You are currently viewing Til de sundhedsbevidste københavnere

Til de sundhedsbevidste københavnere

Hvis du bor i København, eller nyder at komme i hovedstaden fra tid til anden og elsker at udforske forskellige sundhedstrends, så er der masser af muligheder. Der er også masser af aktiviteter for dem, der ikke nødvendigvis interesserer sig for sundhed og de kan læse mere om dem her.

Hot yoga
Hot yoga, eller Bikram yoga, som er det originale hot yoga er en helt speciel yogaform med de samme øvelser, som skal udføres i et meget varmt lokale. Yogaformen er især godt til folk, som er meget fastlåste i deres krop, men timerne er for alle. Der ligger et hot yoga-center på Nørrebro, hvor man kan få en gratis prøvetime. Husk at medbringe masser af vand og hav så lidt tøj på, som du synes – nogle dyrker sportsformen i så lidt som undertøj.

Matcha bar
I Magasin finder du en café, som udelukkende sælger sunde, nærende måltider og drikkevarer. Tag derind og prøv en blue spirulina latte, en matcha mocktail eller en Buddha bowl. Hvis du er vild med smuk, plantebaseret mad, vil du helt sikkert blive positivt overrasket over dette sted. Retterne er spækket med superfoods, varierende fra chlorella til matcha, som kan glæde selv den mest skeptiske sundhedsfanatiker.