You are currently viewing Går din næste rejse til Malaga?

Går din næste rejse til Malaga?

Der findes mange lækre feriedestinationer verden over. Din destination kommer i høj grad an på, hvilken ferie du får. Hvis du ønsker sol og varme, er en oplagt feriedestination Malaga.

Malaga har det meste

Malaga er en rigtig god feriedestination, fordi det er en by, som har det meste. I Malaga er der brede strande, hvor man kan få serveret cocktails. Der er en havnepromenade, som man kan gå ture på.

Desuden er der en shoppinggade med mange butikker, og når du skal spise, kan du med fordel gå ind i de smalle sidegader, hvor du kan få serveret god spansk paella.

Byerne i nærheden

De byer som ligger rundt om Malaga er bestemt også et visit værd. Du kan blandt andet besøge Córdoba. Her ligger der en moské, som ligesom så mange andre bygninger i byen, er mærket af både at have været muslimsk og kristent. Inde i moskeen ligger nemlig en fungerende kirke.

En anden seværdighed, som bestemt er et besøg værd, er Alhambra. Alhambra er en imponerende borg, som ligger i Grenada. Hvis du er interesseret i at opleve disse to seværdigheder, er det en god idé at finde en biludlejning i Malaga, hvor du kan leje en bil. Læs mere.