You are currently viewing Gør penge os glade?

Gør penge os glade?

Et ofte stillet spørgsmål er, om man kan købe lykke. I de fleste tilfælde svarer folk på dette spørgsmål med et nej. Dog kan man ikke komme uden om, at penge betyder relativt meget i en normal hverdag.

Snakken går blandt unge

Specielt for unge mennesker er økonomi noget, der bliver snakket meget om. Dette skyldes sandsynligvis, at det er i denne alder, man flytter hjemmefra, og for første gang skal stå på egne ben rent økonomisk.

Derudover har mange unge ikke særlig mange penge. Dette betyder, at de sommetider kan se sig nødsaget til at takke nej til et socialt arrangement, simpelthen fordi de ikke har økonomien til det. På den måde bliver man som ung næsten tvunget ud i denne snak om økonomi.

Kommer lykken med penge?

De fleste ville bliver henrykte, hvis der pludselig faldt en million kroner ned i deres arme. De ville sandsynligvis lægge deres livsstil en hel del om. Men i det lange løb, er det ikke sikkert, at de ville blive mere lykkelige, end de var før.

Gode relationer kan betyde meget mere end penge mellem hænderne. Hvis du vil have kvalitetstid med din familie, kan USA være en dejlig rejsedestination. Læs om at rejse til USA.