You are currently viewing Hold et LAN-party

Hold et LAN-party

Hvis du ikke har befundet dig så meget i gamermiljøet, ved du muligvis ikke, hvad et LAN-party er. Et LAN-party er et arrangement, hvor folk tager deres egen computer med for derefter at spille sammen. Typisk foregår et LAN hele natten.

Det gælder ikke om at være god

Inviterer du til et LAN, er det ligegyldigt, hvor god du er. Ja, faktisk bliver det sikkert endnu sjovere, hvis det er første gang, du prøver at game. Så længe dem du har inviteret, er indforstået med, at I spiller for at have det sjovt, bliver det garanteret en rigtig god oplevelse.

Der findes mange spil

Selvom du holder et LAN, behøver dig og dine venner ikke nødvendigvis at spille de klassiske gamerspil. I kan ligeledes spille spil, som I spillede dengang i var små. Måske kan I endda inkorporere nogle brætspil. En type af spil, som er rigtig populær lige nu, er casino-spil. Se mere om online slots.

Meget mere end gaming

Hvis du ikke har gamet før, og du inviterer til et LAN-party, er det sandsynligvis fordi, det handler om meget mere end computerspil. Derfor kan det være hyggeligt at have forberedt nogle lækre snacks og lavet en sjov playliste, som du kan sætte på.