You are currently viewing En varmepumpe kan spare dig penge

En varmepumpe kan spare dig penge

Du behøver ikke installere solceller for at vise at du er mere klimaorienteret end dine naboer. Varmepumper kan også være en mulighed – og du kan endda spare penge med dem.

Bare rolig! Den tjener sig ind igen

Du behøver ikke være bange for om din nye varmepumpe tjener sig ind igen. I løbet af en periode på blot to år, har du tjent varmepumpen ind igen, fordi du sparer penge på din varmeregning – uanset om det er til olie- eller pillefyret, eller om du bruger fjernvarme eller el. Varme er dyrt, men du kan spare mange penge og gøre den mere miljørigtigt, hvis du blot installerer en varmepumpe.

Varmepumpens funktioner

En varmepumpe bruger varmen i jorden til at opvarme dit hus. Det er altså naturens ressourcer, den tager i brug, så du kan udnytte naturen bedst muligt.

Der er mange muligheder, når det kommer til varmepumper. En af dem er en varmepumpe fra Scanheat, hvor du får en danskproduceret pumpe, som er effektiv og dermed kan spare dig penge på varmeregningen.

Der er altså ingen grund til at investere i solceller og være bekymret for om taget kan holde til de tunge legemer, hvis du vælger varmepumper i stedet. Du kan også få tilskud fra staten, så varmepumperne bliver billigere i indkøb og installation.