You are currently viewing Hvad gør dig glad?

Hvad gør dig glad?

Lever du en travl hverdag, har du sikkert mange faste rutiner. Der er garanteret en bestemt rækkefølge, du gør tingene på, når du skal have hele familien ud af døren, og der er garanteret også en bestemt måde, du slapper af på.

Efter en lang dag

Du slår dig ned i sofaen efter en lang dag. Det sidste barn er blevet lagt i seng efter en lang dag, som for dit vedkommende involverede arbejde, hentning af børn, madlavning, opvask og oprydning.

Nu er det endelig blevet tid til at slappe af. Er du typen, der hiver mobilen frem? Starter du en god serie på fjernsynet? Eller læser du en bog? Du har sikkert en fortrukken måde at slappe af på, men har du overvejer, hvad der gør dig glad?

Brug tid på at tænke dig om

Efter en lang dag, kan man hurtigt komme til at rette sig mod den underholdning, der er lettest tilgængelig. Men gør denne underholdning dig overhovedet glad?

Hvis du gerne vil lave noget, som du rent faktisk er glad for, når børnene er lagt i seng, kræver det, at du tænker dig grundigt om. Hvis du kan lide fodbold, kan du for eksempel planlægge en rejse med fodbold som omdrejningspunkt.