You are currently viewing Hvad gør teknologien ved os?

Hvad gør teknologien ved os?

Der sker hele tiden ting inden for den teknologiske udvikling, og folk er digitale som aldrig før. Flere og flere ting bliver digitaliserede, og der er snart ikke grænser for, hvad man kan gøre ved hjælp af elektronik.

Indtoget af teknologien

Kører du en tur med offentlig transport, bliver det tydeligt, hvor meget teknologi har indvundet i folks hverdag. Sidder man i en fyldt togkupé, er det ganske, ganske få mennesker, som ikke sidder og kigger ned i en skærm. Se de store online trends i 2019.

Teknologi er fedt, fordi det skaber nye muligheder. Med teknologi kan man blive underholdt døgnet rundt. Teknologien giver ligeledes mulighed for at holde kontakt med folk på den anden side af jorden. Og der er mange eksempler på, at teknologien gør hverdagen nemmere.

Teknologiens isolation

Selvom teknologien er fantastisk på mange punkter, er det svært ikke at overveje, hvad teknologien gør, ved folks forhold til hinanden. Hvis vi tager eksemplet fra før, hvor man sidder i en fyldt togkupé og alle stirrer ned i deres telefoner, er der ikke længere nogle, der blot sender et smil til andre.

Naturligvis er der andre måder, folk engagerer sig med hinanden på, men derfor kan det stadig være skræmmende at tænke på, hvor isoleret teknologien kan gøre et menneske.