You are currently viewing Indret dig med flotte motiver omkring dig

Indret dig med flotte motiver omkring dig

Tiden kalder på, at vi bruger tid og kræfter på vores hjem. Selv om vi her i sommer og efteråret har fået en forsmag på, hvordan livet igen kan blive normalt efter coronapandemien, har vi alligevel fået et smæk i hovedet af den igen. Og mange har fundet ud af, at de har det godt derhjemme, ikke behøver at rejse så meget eller på anden måde være væk fra hjemmet hele tiden. Vi har genfundet de positive sider af det nære, om man så må sige.

Når vi er mere hjemme, skal der også være rart at være. Smukke omgivelser og en hyggelig indretning er vigtig. For mange – ikke mindst yngre mennesker – har den genfundne interesse for interiør og indretning betydet, at de har fået øje på farver og motiver. For eksempel flotte tapeter, som man kan finde dem på https://www.photowall.dk/, hvor de fås i mange forskellige udformninger, der blandt andet kan bruges til flotte, farverige og inspirerende fotovægge.

Hygge og nostalgi

Når vi i dag indretter vores hjem, går vi igen efter hyggen og nostalgien. Farver og flotte møbler med masser af stof har fundet vejen tilbage fra glemslen, efter at de hvide vægge og stramme designermøbler har været næsten eneherskende i mange år. Vi synes igen, at et vitrineskab med små glasruder er flot, og de måske i visse sammenhænge lidt gammeldags møbler passer godt til vores ønsker om igen at se farver på væggene. Klassiske møbler på en farvet baggrund giver et eksklusivt udtryk, som kalder på hygge og nærhed – samvær med venner og familie og glæden ved en herlig kop te og hjemmebagte scones. Indretningen styrer i høj grad, hvordan vi hygger os og er sammen.

Biografstemning med fotovæg

Du hører måske også til dem, der synes, at det er hyggeligt at samles om fladskærmen og nyde en god serie. Der er masser af muligheder for at finde en god tv-serie, og du kan benytte de mange flotte motiver på photwall.dk til at finde en baggrund, som du vil indrette din tv-stue med. Ja, du kan ligefrem bruge en fotovæg til at skabe en sand biografstemning i dit hjem. Lad motiverne på fotovæggen være inspireret af, hvad du godt kan lide at se i tv. Er du til overvældende og smukke naturserier, så er der masser af muligheder for at understøtte dette med en fotovæg med motiver fra den smukke natur – fra junglen, stranden eller skoven eksempelvis.

Folk i alle aldersklasser streamer, og det er en rigtig god idé at fokusere indretningen i hjemmet, så du understøtter det, I kan kan lide at se på i tv.

En fotovæg er tillige en dynamisk måde at indrette et rum på. Så hvis du på et tidspunkt bliver træt af at se på det motiv, du har valgt til din fotovæg, ja så er det nemt at udskifte den med en anden fotovæg med nye motiver. Opsætningen kan kræve lidt snilde, men du er sikkert selv handyman eller -woman eller kender en af slagsen. Ellers må man entrere med en malermester, der kan hjælpe med at sætte den op, men det vil trods alt også være en overkommelig affære.

Nærhed i fokus

Som 2021 rinder ud, kan vi se, at mange mennesker har fastholdt den interesse for det nære, som de (igen) fik smag for i forbindelse med udbruddet af coronavirussen. Vi elsker at rejse, men har sådan set ikke så meget imod, at det skal foregå som en fantasirejse hjemme i sofaen, hvor vi fra vores skønne hjem kan drømme os ud i verden. Måske kommer der igen en dag, da vi rejser så meget og så hyppigt, som vi gjorde indtil for et par år siden, men måske kommer den tid ikke igen. I stedet vil vi gøre mere for vores nærmiljø og indrette os smukt, vi vil arbejde for at beskytte klimaet ved at spare flyrejserne væk, og i stedet bruge hjemmet som den vigtigste base i vores liv.