You are currently viewing Kast dig ud i nye ting selvom du er voksen

Kast dig ud i nye ting selvom du er voksen

Selvom du er blevet ældre, betyder det ikke, at du skal stoppe med at prøve nye ting af. Mange har den opfattelse, at nye ting skal prøves af i ungdommen, før man får børn og hus, men dette behøver ikke at være sandt.

Lær noget nyt

Vi mennesker lærer hele tiden nye ting, men det er som om, at udviklingen stagnerer, når vi kommer op i voksenalderen. Du lærer sandsynligvis stadig små ting om økonomi eller andre mennesker, men egentlige færdigheder er det sikkert begrænset med.

Hvornår har du sidst været nybegynder? Det kan være svært at kaste sig ud i at lære noget helt nyt som voksen. Til gengæld kan det også være meget givende. Du kan for eksempel begynde at stå på ski, selvom du aldrig har prøvet det før. Læs mere om skiferier som nybegynder.

Den gamle krop

Rent fysisk kan det være sværere for voksne at kaste sig ud i nye ting. Barnekroppen er blød og bøjelig, og kan i højere grad holde til fald en voksenkroppen.

Vil du starte på en ny sportsgren, bør du derfor være opmærksom på din sikkerhed. Eksempelvis kan du vælge at køre med rygskjold, når du starter på ski. Men lad ikke din krop holde dig fra nye eventyr.