You are currently viewing Lad ikke dine pauser frustrere dig

Lad ikke dine pauser frustrere dig

De fleste mennesker lever en travl hverdag. Der er mange ting, som skal nås, men alligevel er det umuligt ikke at opleve pauser i løbet af dagen. Dette kan være køen i supermarkedet, eller når du skal vente på bussen.

Frustrationen vokser

Hvis der er mange ting, der skal nås, kan det være svært ikke at blive frustreret af ventetid. Oftest kan tiden udnyttes mere effektivt. Men det hører til en normal dag, at der er pauser.

Selvom du forsøger at kontrollere din hverdag og planlægge den bedst muligt, er det ikke altid, at de ufrivillige pauser kan undgås.

Brug pauserne

Sandsynligvis er grunden til, at du finder pauserne frustrerende, at du føler, at det er uudnyttet tid. Derfor kan du mindske denne frustration, ved at foretage dig noget i disse pauser. Her kan du læse, hvordan du kan tjene penge mens du venter.

En anden måde, som du kan udnytte dine pauser på, er ved simple åndedræts- eller opmærksomhedsøvelser. Det kan være, at du begynder at registrere din vejrtrækning, eller at du flytter fokus til forskellige steder på din krop.

Start med at rykke din opmærksomhed til den ene fod og se hvordan det føles, hvorefter du går videre til den næste fod og så videre op gennem kroppen.