You are currently viewing Ledningsfri støvsuger til dig og dit hjem

Ledningsfri støvsuger til dig og dit hjem

Drømmer du om at kunne støvsuge huset helt uden at skifte stikkontakt? Så er en ledningsfri støvsuger lige noget for dig. Den giver dig nemlig hidtil uset bevægelsesfrihed, når det kommer til at støvsuge, og du behøver slet ikke holde øje med ledningen eller lignende længere. Her kan du læse meget mere om, hvad en ledningsfri støvsuger kan gøre for dig og dit hjem.  

De siger, fremtiden er ledningsfri. Vores internet er trådløst, vores telefoner er trådløse, og nu kan du også få en trådløs støvsuger. Faktisk vælger vi at kalde det en ledningsfri støvsuger i stedet for, og de har været på markedet i mange år efterhånden. På stovsugertest.dk/c/ledningsfri-stoevsuger-test/ kan du finde den ledningsfri støvsuger, der passer bedst til dig.  

Masser af fordele ved en ledningsfri støvsuge 

Du spørger sikkert, hvilke fordele der er ved en ledningsfri støvsuger. Der er nemlig mange efterhånden. Først og fremmest får du langt mere bevægelsesfrihed, når du støvsuger. Det betyder, at du ikke behøver holde øje med stikkontakterne i dit hjem, og du slipper for bøvlet med, at ledningen aldrig helt er lang nok til, at du kan nå rundt i hjørnerne.  

Med en ledningsfri støvsuger kan du nå rundt over det hele. Og hvis du bor i flere etager, kan du tage dem så let som ingenting og trappen med. Du slipper for at stoppe halvvejs oppe, gå ned for at hente ledningen, gå op ovenpå for at skifte stikkontakt og så gå ned til støvsugeren igen. Med en ledningsfri støvsuger kan du klare opgaven i ét sug, så du slipper for alt besværet ved at støvsuge i flere etager. 

Samtidig giver bevægelsesfriheden dig mulighed for faktisk at danse rundt med din støvsuger frem for at okse den ind mellem værelserne, hvor du kan falde over støvsugerledningen på vejen. Derudover slipper du for grimme markeringer på lister, dørkarme og dørtærskler. En ledningsfri støvsuger skåner de hjem for de værste støvsugermærker.  

Gør dit hjem rent og fint med en ledningsfri støvsuger. Foto: Unsplash

Find din næste ledningsfri støvsuger 

På Stovsugertest.dk kan du finde din næste støvsuger. Ikke bare ledningsfri støvsuger, også poseløs, 2-i-1 støvsuger og sågar robotstøvsugere. Alle de store mærker laver dem. Du kan for en Bosch støvsuger, Miele støvsuger og Electrolux støvsuger i alle slags mærker.  

Ledningsfri støvsugere er ved at vinde indpas på markedet, og der sætter alle de populære brands også deres helt eget præg på dem. Bosch med deres funktionalitet og brugervenlighed, Electrolux med deres tidløse design. Alle har de noget at tilbyde den ledningsfri støvsuger, så der er noget for enhver smag.  

Et andet populært mærke, som har været på markedet i mange år, er Dyson. Deres innovation teknologi har helt fjernet posen fra støvsugeren også, og du behøver derfor heller ikke spekulere i støv fra støvsugerposerne, når du tømmer den. Det er særdeles godt for allergivenligheden.  

Også i poseløs variant 

Faktisk kommer rigtig mange ledningsfri støvsugere også i en poseløs variant, hvilket gør det meget nemmere at fjerne støvet på en ansvarlig og allergivenlig måde. I stedet for at have støvet liggende i en tilstøvet og gammel støvsugerpose i månedsvis, så kan du skille dig af med skidtet med det samme, så det kommer ud af hjemmet med det samme. Hvis du lider af allergi eller har andre gener i forbindelse med støv, er det en stor fordel for dig, fordi du undgår alt støvet i luftet i forbindelse med en gammel støvsugerpose.  

Hvis du er så uheldig at støvsuge småting som legetøj, vielsesringe eller noget andet værdifuldt op i din støvsuger, så er en poseløs støvsuger heldigvis nem at fiske tingene ud af igen. Ikke noget med at grave i en gammel støvsugerpose, her åbner du bare bakken og tømmer den, efter du har fisket de ting op, du var kommet til at støvsuge op. Let som en plet, som de siger i Sverige.  

Fremtiden byder på ledningsfri støvsugere 

Teknologien inden for ledningsfri støvsugere har udviklet sig enormt inden for de sidste 10 år. Faktisk suger en almindelig ledningsfri støvsuger i dag lige så godt som en almindelig støvsuger. Og det går kun fremad. Så snart batteriet bliver bedre, så bliver den ledningsfri støvsuger også bedre.  

Den eneste svaghed, som en ledningsfri støvsuger har, er nemlig også batteriet. En god ledningsfri støvsuger kan holde i godt og vel en times tid, men sørg altid for at stille den i opladeren efter brug, uanset hvor meget du har brugt den. Hvis batteriet er tomt, kan det tage mange timer at oplade igen.  

Og det er nemlig surt at være halvvejs igennem støvsugningen og så løbe tør for strøm. Derfor kan det være en gode idé at supplere hjemmet med en ledningsfri støvsuger i stedet for udelukkende at sætte din lid til, at den skal klare hele huset. Hvis dit hjem er lille, kan du sagtens få en ledningsfri støvsuger til at klare ærterne for dig i stedet for.