You are currently viewing Min mand ønsker sig smykker

Min mand ønsker sig smykker

Din mand fylder rundt, før du kan nå at se dig om. Du har bedt ham om en ønskeliste, men i år vil han prøve noget nyt, siger han. Han ønsker sig smykker, men har absolut ingen idé om hvilken model, hvilket materiale eller hvilken farve. Vi giver dig tre gode råd til smykkegaver til din mand.

Går han med smykker nu, eller er det hans jomfru-smykke?
Hvis din mand ønsker sig smykker, kan det være fordi, at han gerne vil supplere hans – i forvejen glinsende – samling. Men det kan også være fordi, at han har fundet ud af, at smykker til mænd er lidt af en moderigtig tendens i 2019. Gælder sidstnævnte for din mand, skal du gå efter noget, der er lidt mere diskret. Det kan være en simpel sølvkæde eller en guldkæde med et diskret vedhæng. Du kan også forsøge dig med et lækkert armbåndsur, som går godt til de fleste mænd. Det vigtigste er, at han lige når at vænne sig til at gå med smykker, før han kaster sig ud i det helt store.

Er han en guld- eller sølvmand?
Hvilket materiale er jeres vielsesringe? Hvis I er gift, kan du gå efter at matche det samme materiale, så det kommer til at passe fint sammen. Ellers er tommelfingerreglen, at sølv ser godt ud på de fleste mænd. Selvom du lægger dig fast på et sølv smykke, er der stadigvæk mange variationer at vælge imellem. På hjemmesiden her finder du både simple kæder i forskellige tykkelser og kæder med vedhæng. Find noget, der passer godt til din mand.

Har han set noget, han er vild med?
For at spore dig helt ind på hvad det helt præcist er, han vil have, kan du tage ham med på tur i indkøbscentret eller helt diskret lade ham kigge dig over skulderen, når du bladrer gennem nogle mode- eller livstilsmagasiner. Han behøver ikke at vide, at du er på udkig efter et smykke til ham, det kan sagtens være almen nysgerrighed.