You are currently viewing Oplev varme Egypten – men husk dit visum før afrejse

Oplev varme Egypten – men husk dit visum før afrejse

Annonce

Egypten er et fantastisk land at besøge hvis man gerne vil garantere sig en varm og solrig ferie. Der findes et hav af gode grunde til at vælge Egypten som din næste rejsedestination, men husk at du skal bruge visum for at rejse ind i landet.

Gør det nemt for dig selv med et e-visum

Når du rejser ind i Egypten, skal du sikre dig et visum til Egypten før din afrejse. Det var førhen nødvendigt at have et visum fra ambassaden, men i dag kan en række lande, bl.a. Danmark, nyde godt af muligheden for at bestille et e-visum.

Et e-visum kan det samme som det gamle visum kunne. Det giver dig tilladelse til at rejse ind i landet i op til 90 dage ad gangen. Den eneste forskel er at det nu kan anskaffes elektronisk og det har gjort det langt lettere for rejsende at håndtere.

Dit e-visum er elektronisk igennem hele processen. Du ansøger og betaler elektronisk og du modtager også dit visum elektronisk. Du vil blive bedt om at oplyse en masse nødvendige ting for din rejse når du ansøger, bl.a. hvilken e-mailadresse du har. Her er det meget vigtigt at du anfører den korrekte e-mail uden nogle stavefejl, da det er denne e-mail du vil få tilsendt dit e-visum til.

Bestil dit e-visum i god tid og undgå unødvendigt postyr i lufthavnen

Selve ansøgningsprocessen tager ikke lang tid, men selvom der er mange der oplever at modtage sit e-visum kort tid efter at have ansøgt online, så skal der stadig forventes en form for behandlingstid. Sørg derfor for ikke at vente til sidste øjeblik med at ansøge om et e-visum, hvis du vil være sikker på at have modtaget det inden afgang.

Uden et visum kommer du ikke med dit fly og du kan altså risikere at du må sidde over, når alle andre begynder at boarde flyet, hvis ikke du har dit visum klar til afgang. Det giver desuden en del mere ro i sindet, at der er styr på alt det praktiske med boardingplads og visum inden at man står i lufthavnen, for der kan være rigeligt postyr med at finde gate mv.

Egypten er et herligt land for den der rejser alene, men også for familier og par

Egypten er et skønt land at besøge og det er der mange grunde til. Derfor ser man også en del fra Danmark der rejser derned, hvad enten man rejser alene, som par eller som familie. Der er lidt for enhver men især hvis man er på udkig efter en destination, hvor man har sikret sig en god portion varme, så er Egypten det rette land at besøge.

Er man en hel familie der skal rejse, kan det også være en fordel at vælge Egypten, da der ses mange billige flyrejser og hotelløsninger for familier. De tilbyder mange steder all-inclusive på hotellerne og især børnene nyder godt af at have fri adgang til en kold is når det bliver tiltrængt.

Der er selvfølgelig også en masse seværdigheder at finde i Egypten. Én af de mest omtalte er de ikoniske pyramider, hvor der følger gode historier med for både de store og små.