You are currently viewing Periodisk overforbrug er helt normalt 

Periodisk overforbrug er helt normalt 

Vi har alle en eller anden form for økonomi. Der er økonomier i Danmark af meget varierende størrelse, og det varierer også meget, hvor gode vi er til at holde styr på de der penge. Det er vel ikke nogen hemmelighed at der findes mennesker, der bare altid har penge på kistebunden, og lever et ubekymret liv, uden at tænke over pengesager. Og det er klart for alle, at der også er mennesker, som indimellem kommer til at trække over på kontoen, fordi de simpelthen ikke kan stå for en eller anden vare, de bare må eje. 

Sådan er vi så forskellige. Som regel klarer vi os alle igennem alligevel, også selvom kreditkortet periodisk har brug for køleribber. Det er helt normalt, og bankerne elsker det. Så kommer der lidt renter ind fra kassekreditten til dem. Så længe man bare overforbruger med omtanke, så går det nok lige. Der er jo ikke nogen, der er døde af en smule klatgæld. Man skal have det godt, men selvfølgelig med måde. Her må man være god til selv at sætte grænsen. Og det er de fleste heldigvis også. 

Spis, rejs og vær glad 

Det er skønt at spise godt. Og det er fristende at købe dyrt ind, når det er fredag og man skal fejre weekendens komme. Det daglige forbrug kan hurtigt løbe op, især sidst på ugen. Og det er vigtigt at man spiser sundt. Gode råvarer koster penge, men de smager også meget bedre. Der skal forkælelse til en gang imellem. Måske man skulle have et godt glas vin til? Hvis man holder af vin, så ved man også godt at amaronen smager bedre end passimentoen, og når nu det er weekend, så pyt. 

Hvis man har nok finanser på bogen, så skal man da give sig selv lov til at nyde. Også med oplevelser. En dejlig ferie i syden er da noget af det bedste. Og rækker pengene ikke helt så langt, så kan man jo bare holde ferie i Danmark. Vi bor jo i et dejligt land, og her er masser af gode tilbud på forkælelse. Danmark har det hele, og når man har sparet p flybilletten, så kan man jo give den ekstra gas et andet sted.  

En glad aften 

Man kan besøge en af landets hyggelige byer og give sig selv en ordentlig tur i nattelivet der. Der findes jo gode spisesteder og hyggelige værtshuse i de fleste byer. Man kan jo overnatte på det lokale hotel eller på kroen. Og hvis man vil finde sex i Danmark, så kan man da lige tjekke den gode EscortGuide, der ligger på nettet. Mulighederne er mangfoldige, når man er på forkælelsesferie i Danmark.