You are currently viewing Sådan får du mere luft i økonomien
Credit Check Financial Banking Economy Concept

Sådan får du mere luft i økonomien

ANNONCE

Jeg ser flere og flere artikler på nettet og tv-programmer hvor folk er på røven økonomisk og ikke har råd til noget som helst, fordi de har haft et kæmpe overforbrug i mange år. Det der gør at folk ser disse programmer og læser disse artikler, er ofte fordi så får man det lidt bedre med sig selv, fordi man ikke selv er kommet lige så langt ud.

Men jeg har selv været der, og er kommet ud på den anden side med en stor viden omkring hvordan man får mere luft i økonomien og hvordan man let kan spare mange penge i hverdagen uden at det går ud over ens levestandard, og uden at man skal leve af havregryn og rugbrødsmadder sidst i hver eneste måned. For man behøver ikke at opsige tv pakker, droppe sit hurtige internet eller streaming tjenester, for at få mere luft i sin økonomi.

Gennemgå dine faste udgifter

Du bør mindst 1 gang om året gennemgå alle dine udgifter i dit budget, for at se om der er nogle poster som du kan tilpasse eller nogle behov der har ændret sig igennem året.

Du kan eksempelvis ofte finde lidt rabat hos dit forsikringsrådgiver, hvis du har været kunde i dit selskab i mange år. De er ret gode til at give lidt loyalitets rabat til de loyale kunder, da det er billigere for dem at beholde kunder i stedet for at skulle finde nye kunder. Det samme gælder mobiltelefoni og internet.

Lav gratis ting sammen

Hvis du gerne vil opleve mere, så behøver det ikke nødvendigvis at være dyre ting. Du kan sagtens tage på geocaching som er en gratis mulighed for at komme ud i naturen. Men ellers så kan gåture med familien, en tur på stranden og mange andre gratis fornøjelser også være gode muligheder for at opleve noget uden at du skal betale for det.

En anden ting du kan gøre, er at tage på cykeltur sammen, hvor i ikke skal bruge penge på brændstof eller andre transportudgifter. Tag en madpakke med på tur og kør ud i skoven. Det er noget som mange lidt glemmer at man kan gøre, men som er utroligt hyggeligt at gøre som en familie eller par.