Få frisk frugt leveret lige til døren til turen

Når du blaffer, så ved du ikke, hvor lang tid der går, før du er nået til din destination. Du ved heller ikke, hvornår du kan komme forbi et supermarked. Derfor kan det være en god idé at pakke en masse frugter i rygsækken, når du skal ud og blaffe. Frugter er nemlig meget nemme at opbevare. De behøver ikke at blive kølet og så mætter de godt som en sundt mellemmåltid – og så er de sunde.

Husker du de gyldne 6 stykker frugt om dagen?

Det anbefales jo, at man spiser 6 stykker frugt om dagen. Synes du, at det kan være svært? Der kan være flere grunde til, at man ikke får spist alle de sunde frugter, som man gerne vil. Du har sikkert været ude for, at du havde lyst til nogle helt friske, hårde pærer eller delvist grønne bananer, men da du ankom til supermarkedet, så var der kun en kedeligt udvalg af de allermest basale frugter, og så var de bløde og stødte. Hvem gider at spise det? Så springer man hellere over.

Noget helt andet er, at det kræver, at man ofte tager til supermarkederne for at få friske forsyninger, hvis man gerne vil have frisk og tiltalende frugt i frugtskålen. Det er bare ikke altid, man lige kan få presset en handletur ind i skemaet. Der findes dog en måde, hvorpå du kan undgå disse grunde til ikke at spise dine sunde frugter: Køb en frugtkasse, der bliver leveret lige til hoveddøren.

Her finder du din første, lækre frugtkasse med spændende indhold

Du kan finde din første frugtkasse med måltidskasseoversigt.dk. Når du bestiller en frugtkasse, så skal du ikke bekymre dig om, hvor vidt du orker eller kan nå forbi supermarkedet efter frugt. Du bliver heller ikke skuffet over bløde og stødte frugter. Når du bestiller en frugtkasse, så er det nemlig udelukkende friske, pæne frugter, der leveres.

Samtidig så er der en spændende variation i udvalget, som er præget af årstidens frugter. I stedet for at spise de samme 2 typer frugt, så får du her muligheden for at prøve en masse forskelligt, hvilket er med til at gøre mellemmåltidet indbydende i stedet for at være det samme dag efter dag.

Suppler frugtkassen med friske, sprøde grøntsager

Du kan også bruge frugterne i madlavningen og til desserter. Vil du også gerne have nogle grøntsager som snacks, så kan du også tilføje disse til din frugtkasse, så der bliver et lækkert mix af frisk frugt og grønt, som er lige til at sætte tænderne i. Du kan helt selv vælge, hvor ofte du ønsker frugtkasserne leveret, ligesom du selv bestemmer størrelsen på dem.