You are currently viewing Sådan finder du din aktive livsstil

Sådan finder du din aktive livsstil

Hvis du er som de fleste mennesker, bruger du sandsynligvis det meste af din tid på at sidde ned. Uanset om du arbejder ved et skrivebord, ser tv eller kører bil, er det let at blive vant til at sidde ned. Og selv om der ikke er noget galt med at tage en pause i ny og næ, kan for meget siddende arbejde føre til helbredsproblemer.

Derfor er det vigtigt at finde måder at integrere fysisk aktivitet i dit liv på, også selv om du ikke er fan af traditionel motion. Her er nogle tips:

1. Tag en rask gåtur hver dag. Bare en gåtur på 30 minutter kan øge dit energiniveau, reducere stress og hjælpe dig med at sove bedre om natten.

2. Rejs dig op og bevæg dig i reklamepauserne. I stedet for at sidde på sofaen under tv-reklamerne kan du bruge tiden til at lave nogle lette øvelser eller strække dig.

3. Parker din bil længere væk fra din destination. At gå et par minutter ekstra hver dag kan løbe op med tiden og hjælpe dig med at blive aktiv uden at skulle foretage en stor ændring i din rutine.

4. Tag trapperne i stedet for elevatoren. Hvis du arbejder i en bygning med flere etager, så tag trapperne i stedet for elevatoren, når det er muligt.

5. Udfør huslige pligter med energi. Rengøring af huset eller havearbejde kan faktisk være en god måde at bevæge sig på og forbrænde nogle kalorier.

6. Leg med dine børn eller kæledyr. At bruge tid på at lege med dine børn eller kæledyr er en god måde at få noget motion og samtidig knytte bånd med dem.

7. Få et stående skrivebord. Hvis du har et stillesiddende arbejde, kan du overveje at investere i et stående skrivebord eller tage regelmæssige pauser for at gå rundt på kontoret.

8. Meld dig ind i en voksenidrætsforening. Holdsport er en god måde at holde sig aktiv og socialisere sig med venner på.

9. Tag på vandreture i weekenden. At udforske naturen er en god måde at få motion, frisk luft og afslapning på én gang.

10. Tag en ny hobby op, der kræver fysisk aktivitet. Der er masser af hobbyer, lige fra danskundervisning til vandreklubber, som får dig til at bevæge dig og hjælper dig med at møde nye mennesker. En ny hobby kan være at bruge tid på dit nye Langå Pillefyr. Find også billige træpiller online.