You are currently viewing Sådan klarer du årets julegaveindkøb bedst muligt

Sådan klarer du årets julegaveindkøb bedst muligt

ANNONCE

Vinterkulden har så småt meldt sit indtog i det danske land og julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder også at årets som regel dyreste måned, nemlig December, snart står for døren. Måske hører du til en af dem, der klarer alle julegaveindkøb i sidste øjeblik lige inden lukketid den 23. december. Men faktisk kan der være store penge at spare ved at være ude i lidt bedre tid. Her i Danmark har butikkerne nemlig taget en amerikansk tradition til sig de senere år – en tradition ved navn Black Friday. En dag der siden 2005 i USA har været årets travleste shoppingdag, en tendens der efterhånden har samme status her i landet, og som i 2015 slog alle salgsrekorder i dansk historie. Black Friday falder altid fredagen efter den amerikanske højtid ‘Thanksgiving’ og navnet henviser til butikkernes positive sorte tal på bundlinjen, som en følge af dagens massive salg.

For rigtig mange mennesker er udgifterne til årets julegaver ofte ret betydelige, da man jo naturligvis gerne vil glæde alle dem, man har kær. Køb derfor med fordel nogle eller alle julegaverne på Black Friday, da mange butikker sætter en stor del af deres sortiment ned med op til 50% rabat på denne ene dag. Er du typen, der foretrækker at shoppe online fremfor at stå i kø i butikkerne, så er rigtig mange webshops også med på Black Friday bølgen. Desuden findes der en lignende udsalgsdag kun for onlineshops. Den kaldes “Cyber Monday” og falder mandagen efter Black Friday. Sørg derfor for at få indsamlet ønskesedler fra alle dem, du skal give julegaver, og få på den måde mest muligt ud af dit gavebudget.

Selvom du har været heldig at få en skarp pris på julegaverne, så kan det alligevel være svært at få budgettet til at hænge sammen sidst på året. Julefrokoster og nytårsfester kan nemlig hurtigt blive en dyr affære.  Heldigvis findes der en række muligheder for online kviklån, som nemt og smart sikrer dig en hurtig udbetaling, så du kan få råd til det, du lige står og mangler nu og her.