You are currently viewing Undgå at spilde tiden med dårlig underholdning

Undgå at spilde tiden med dårlig underholdning

De fleste kender det- man har brug for nem og hurtig underholdning til aftenen, men du ender med at bruge uendelig lang tid på at finde noget interessant at se. Her kan det være en fordel at have adgang til flere streaming-tjenester, således at du hurtigt kan tjekke for nyheder på de forskellige sider.  

Brug lidt tid på research – det kan hurtigt betale sig  

Det kan være en fordel at bruge lidt tid på research omkring gode serier og tv-programmer, således at du altid har et program klar til når du har lyst til at se noget. Der findes mange gode sider og artikler omkring dette, men det kan også være værd at kigge på denne oversigt for at danne sig et overblik over de forskellige streaming-tjenester på markedet. Så kan du vurdere hvilke sider det giver mening at have abonnement til, så du ikke ender med at bruge hele formuen på dårlige tjenester med det samme indhold.  

Spørg efter anbefalinger i dit netværk  

Det er altid en fordel at alliere sig med venner eller bekendte der har samme smag som en selv. På den måde mindsker man risikoen for at gå i gang med en serie der ender med at være kedelig efter 3. afsnit, og så har man endnu engang spildt tid på noget man ikke gider se færdigt. Personlige anbefalinger er ofte de bedste, og så kan man også lige blive briefet omkring genre og indhold før man går i gang med at se en hel sæson.