You are currently viewing Sådan undgår du indbrud nær dig og dine naboer

Sådan undgår du indbrud nær dig og dine naboer

Det ramte Danmark og generelt hele verden utrolig hårdt, da Corona krisen for alvor kunne mærkes i starten af året. Pandemiens krise har haft stor betydning for det danske samfund, og har i den grad sat sine spor. Det har i den grad kunne mærkes på befolkningen, at vores land ikke er som det plejer.

De sidste par uger har Danmark langsomt prøvet at åbne op igen, men selvfølgelig med hjælp fra diverse restriktioner og forholdsregler taget i brug. Pandemien ikke har bragt meget godt med sig, men der er trods alt stadigvæk gode nyheder, hvis vi tager et kig på statistikken over indbrud. 

I Coronatiden er indbruddene faldet

Mange af os har været nødsaget til at blive hjemme, så har det medført færre og færre indbrud herhjemme i Danmark. Men fordi Danmark nu endelig er ved at få styr på pandemien, så er det også vigtigt, at vi er ekstra opmærksomme på, at vi ikke oplever en stigning i indbrud igen.

Vær opmærksom på dette, så statistikken for indbrud ikke stiger igen

Danmark har tidligere været det land i EU med flest indbrud pr. indbygger, og for ikke at komme tilbage dertil, så er vi nødt til at være ekstra opmærksomme på vores sikringstiltag. Mange af os har ikke skænket det en tanke, eftersom vi i denne tid har været meget hjemme.

Men selvom det er en fordel at vi igen kan tage ud og opleve ting, så betyder det ikke, at vi ikke skal tænke over hinandens sikkerhed. Så hvad kan du gøre for at oppe sikringen derhjemme? Du kan gøre meget for selv at undgå indbrud, i hvert fald hjemme hos dig selv.

En af Danmarks største låsesmede Bagger Låse & Alarm har startet kampagnen ”Stop tyven!”, hvor du kan finde gratis gode råd til at undgå indbrud her.

Udover at sørge gode låse, alarmskilte og automatisk tænd og sluk lys, så kan du med fordel også lave en aftale med dine naboer. Der vil altid være nogle som arbejder sent og nogle som arbejder tidligt. Hvis I sammenligner jeres skemaer, så kan I passende sørge for, at der altid er nogle hjemme i det kvarter du bor i. På den måde vil der aldrig være helt tomt, og derved vil en indbrudstyv have svært ved at kunne stjæle noget hos dig eller dine naboer.