You are currently viewing 5 ting som er helt normale

5 ting som er helt normale

ANNONCE

Vi kan alle sammen til tider føle os mærkeligt og føle, at der er noget galt med os. Men ofte skyldes det, at der er mange ting, som vi ikke snakker om, og derfor ender vi os med at føle os unormale. Det er farligt, fordi man kan ende med at blive deprimeret, hvis man tror, at man er et dårligt menneske.

Derfor får du her 5 ting, som er helt normale, så hvis du oplever det i dit liv, skal du ikke tvivle på dig selv.

Stiftet gæld

Vi ved godt, at det er forkert at stifte gæld, alligevel er det noget, som vi alle sammen har gjort. Her taler vi ikke om lån til din bolig, for det er ret udbredt, og det er noget, som vi snakker om. Men mange af os har stået i situationer, hvor vi har brugt for mange penge, og dermed er endt i en situation, hvor vi er blevet nødt til at låne penge.

Det kan også være, at du har lånt penge til ting, som du sidenhen indså, at du ikke havde brug for. Det vigtigste er, at du har lært noget af det, og så skal det hele nok gå. Om det så var SU-lån, kassekredit osv., så har mange været der inden dig.

Fået stress

Mange danskere oplever stress i løbet af deres liv. Vi prøver alle sammen at nå det hele og nogle gange siger vores krop stop. Det er en helt almindelig den af livet, og du lærer, at du skal huske at passe på dig selv.

Snak med venner, familie og din chef hvis du begynder at have det dårligt. Der er ingen, der håber, de går ned med stress. Men alle går rundt med deres egne problemer, så de tænker ikke over, at du skal have hjælp, før det er for sent.

Arbejdsløs

Det kan ske for alle. Det er hårdt at være arbejdsløs, da de fleste bruger omkring 37 timer om ugen på arbejde, så det er hårdt lige pludselig ikke at have det i sit liv.

Du skal bare vide, at mange har været i din situation før, og det skal nok gå. Du må ikke miste modet.

Umotiveret

Vi kan være umotiveret i livet til tider. Det er helt normalt. Nogle gange kan vi endda ende med at blive deprimeret, og det er også helt normalt.

Men vi tænker bare på, at du nogle gange ikke har energien til at gøre alle de ting, som du gerne vil nå. Det er vigtigt, at du ikke får dårlig samvittighed over det, men accepterer, at du prøver igen i morgen.

Føler sig doven

Nogle gange har man bare ikke lyst til at løbe en tur. Det får mange til at føle sig dovne, når de er vant til at bevæge sig, og når de pludselig ikke gør det mere.

Det er helt normalt, at du har perioder i dit liv, hvor du har mindre energi. Ofte vil det være, fordi der er sket andre ting i dit liv. Det kan være, at du lige har fået en baby, og det forstyrrer din søvn.

Husk at det vigtigste er, at du ikke går med dine problemer alene. Snak med andre mennesker, chat i fora eller snak med en psykolog.