You are currently viewing Sådan vælger du den bedste babyalarm

Sådan vælger du den bedste babyalarm

ANNONCE

For nogle forældre er det et must-have at have en babyalarm, hvor det for andre ikke er et behov de har. Det er ikke noget vi vil gøre os til dommere over, om du skal eller ikke skal have en babyalarm. Vi vil i denne artikel blot prøve at guide dig til at finde den bedste babyalarm til lige netop dine behov.  

Hvad er dit behov for en babyalarm?  

Til at starte med så anbefaler vi helt klart, at du gør op med dig selv hvad dit behov for en babyalarm egentligt er. Kommer du til at være et stykke væk fra dit barn, hvor du vil have svært ved at høre det når det vågner? Hvis ja, så har du helt klart behov for en babyalarm.

For langt de fleste mennesker kan det være en rar ting at have alligevel. I dag er en babyalarm så meget mere end blot et værktøj til, at høre om dit barn er vågen. I dag kan du også få babyalarmer der kan måle temperaturen i rummet, samt observere for vuggedød.

Så inden du går ud og kigger efter en babyalarm, så anbefaler vi at du laver en liste over ting som der er vigtige for dig ved alarmen. Når du har lavet listen så kan vi anbefale at kigge på denne denne side, som giver dig muligheden for at sammenligne en lang række babyalarmer på markedet på en utrolig simpel måde.  

 1 eller 2-vejs kommunikation 

En ting som mange forældre er i tvivl om er, om de skal have mulighed for at tale til barnet igennem forældreenheden. Vi mener ikke det er en nødvendighed, og anbefaler faktisk at man ikke gør det. Det kan hurtigt blive en dårlig vane bare at tale barnet til ro via forældreenheden, men vi anbefaler at du fysisk går ind til barnet. På den måde vil barnet opleve nærkontakt, som er vigtig i de første måneder af barnets liv.

Øjenkontakt og kropskontakt er noget af det vigtigste, og det er med til at danne barnet for resten af livet.  

Babyalarm med eller uden video 

De seneste par år er der kommet flere og flere babyalarmer på markedet, hvor der er et kamera i babyenheden og en monitor i forældreenheden. På den måde har forældrene mulighed for at kigge på babyen uden at gå ind i dem. Der er både fordele og ulemper ved dette, men vi vil helt klart lade jer forældre gøre op med jer, om det er noget i har behov for.