You are currently viewing Sæt dine gode ideer ud i livet

Sæt dine gode ideer ud i livet

Der er mange af os, der går med gode ideer, der aldrig får tid eller rum til at vokse i virkeligheden. Men måske skulle de have lov til det? Her skal vi kigge lidt på nogle af de ting, du skal tænke over, hvis du gerne vil udleve din iværksætterdrøm. Det er måske ikke så besværligt, som du tror.  

Vi er verdensmester i iværksætteri 

I Danmark er vi faktisk utroligt gode til iværksætteri. Det vil sige, at vi er en nation med mange gode ideer, og mange ressourcestærke mennesker, der evner at sætte dem ud i livet. Der er dog også enkelte, der aldrig udlever sin drøm.  

Det kan have mange årsager. For nogen handler det om frygt for at fejle, og for andre. Handler det om, at man tror det er mere besværligt at komme i gang rent professionelt, end det det egentligt er. Det behøver nemlig ikke være så svært. Der er mange veje til Rom, og der er også mange veje til at lykkes med sin iværksætterdrøm.  

Undersøg markedet  

Det første du skal gøre, er selvfølgelig at undersøge for markedet, indenfor det du gerne vil operere indenfor. Det er helt essentielt at man finder et hul i markedet, en løsning på et problem eller en måde at løse noget på, der er bedre, end det der allerede findes. På den måde kan man nemlig finde en vej ind i markedet. Der er ingen pointe i at starte op noget, som der reelt set ikke er plads til. Så bliver det hvert fald svært at lykkes. 

Når du har undersøgt markedet grundigt, og fundet ud af hvordan dit produkt, din ide eller din ydelse passer ind, så er det på tide at se, hvad slags selskab du skal oprette. Det er jo ikke noget, du kan drive som virksomhed, uden at oprette et selskab.  

Hvad slags selskab skal jeg oprette?  

Der findes flere muligheder for dig, der gerne vil være iværksætter. Du kan oprette en enkeltmandsvirksomhed, men den mest populære form for selskab i Danmark, er faktisk det, der hedder ApS. Et ApS, eller et anpartsselskab, har nemlig en fordel i, at man ikke hæfter med sin personlige formue. Du skal stille et indskud på minimum 40.000 kr., enten kontakt eller i form af værdier, og det er dette du risikerer, hvis noget mod al formodning skulle gå galt.  

Det er også årsagen til, at netop denne selskabsform er blevet så populær. Det er heller ikke svært at oprette ApS. Opret ApS og kom i gang med din iværksætterdrøm allerede i dag. Det er aldrig for sent, og med det helt rigtige gå på mod, så er det muligt at finde vej til iværksætterdrømmen.