You are currently viewing Skal du melde dine børn til en fritidsaktivitet?

Skal du melde dine børn til en fritidsaktivitet?

Når dine børn er små, bliver du nødt til at ordne de fleste praktiske ting for dem. Det gælder for eksempel også at melde dem til fritidsaktiviteter. Det er sundt at dyrke sport, men hvad hvis dine børn ikke har lyst?

Spørg dine børn

Har du børn, er det sundt for dem at komme ind i vanen med at dyrke motion allerede fra en ung alder. Derfor kan det være en god idé at tage en snak med dine børn, hvor du spørger, om der er en sport, de vil starte til.

Måske har dine børn et specifikt ønske. Hvis de ikke har det, kan du passende komme med nogle gode forslag. Det kan for eksempel være en fritidsaktivitet, som de andre børn i klassen går til. Læs her om DGI.

Tag en prøvetime

Hvis dine børn er skeptiske, kan det være smart at komme til en prøvetime. De fleste steder kan man sagtens prøve en sportsgren af, uden at man behøver at tilmelde sig.

Derfor er der ikke noget til hinder for, at dine børn prøver flere forskellige sportsgrene, før de endeligt lægger sig fast på, hvad de har lyst til at dyrke af sport. Læs mere om gymnastik her.