You are currently viewing Skal du på ferie til syden? Husk disse 3 ting

Skal du på ferie til syden? Husk disse 3 ting

Står man og skal et smut til varmere strøg, så vil vi komme med nogle bud på ting, man ikke bør glemme.

I denne artikel vil vi gennemgå 3 ting, som vi mener er en god ide at tage med.

Badetøjet

Den er måske åbenlys, men man bliver overrasket over, hvor mange mennesker, der glemmer at få det med og ender med at skulle købe nyt badetøj på hotellet.

Så har du planer om strand og sol, så husk at få dit badetøj med, så du ikke bliver en af dem i statistikken, der må købe nyt, når du når frem.

En god rygsæk

En god rygsæk, der sidder godt på ryggen og har plads til flere ting, er skøn at have med på tur. Hvis man gerne vil rundt og se nogle ting, så er det næsten en nødvendighed.

Man ender med at blive træt af at bære en pose eller have en dårlig taske med, hvis man skal på en længere rundfart. Derfor er en god rygsæk en god ting at huske.

Der skal helst være plads til lidt af hvert i sådan en rygsæk, så man har mulighed for at have en madpakke og noget at drikke med. Det vil være ekstra godt, hvis det er en model, hvor man let kan tilgå tingene. Som for eksempel, hvis den kan have en vandflaske siddende udenpå.

Solcremen og aftersun

Solcreme, solcreme, solcreme. Du kan nemt ende med at blive solskoldet på ferie. Og der er naturligvis rigtig mange mennesker, der hver dag bliver det. Det er ikke en spøg at glemme solcremem. Hudkræftklinikken kan skrive under på dette.

Du kan sagtens få en fin farve, selvom du bruger solcreme. Og du vil som regel faktisk få en flottere og mere ensartet farve, når du bruger solcreme. Samtidig med at du ikke behøver at gemme dig i skyggen resten af din ferie, hvis du først ender med at blive solskoldet.

Er du dog uheldig at blive skoldet, så husk også at få aftersun med. Det kan lindre, så du hurtigere kommer tilbage igen, hvis uheldet først er ude.