You are currently viewing Værd at vide om tørbørstning

Værd at vide om tørbørstning

Vores emne i dag er kropspleje! Mange af os bruger så meget tid på hudpleje og får foretaget ansigtsbehandlinger, at de forsømmer kropspleje. Vores kroppe fortjener lige så meget pleje som vores hud. Ellers bliver appelsinhud og strækmærker uoverskuelige problemer. Heldigvis er der en ny trend der kan hjælpe os med dette problem. Tørbørstning.

Tørbørstning har været populær i de seneste år. Men det er faktisk en ayurvedisk medicin praksis, der har været praktiseret i århundreder. Kort sagt er det en metode, der ofte bruges i alternativ medicin og menes at have mange sundhedsmæssige fordele.

Tørbørstning er i sin enkle beskrivelse kæmning af kroppen fra fødderne til hjertet med en hård og stram børste. Formålet med tørbørstning er at øge blodcirkulationen, eksfoliere kroppen og fjerne død hud, øge cirkulationen og energien.

De, der regelmæssigt tørbørster, siger, at deres problemer såsom appelsinhud, revner og død hud er reduceret, og de har en opnået en glattere hud.

Hvad er fordelene ved tørbørstning?

Det siges, at tørbørstningsteknikken har mange fordele. Men kun få er videnskabeligt bevist. Videnskabeligt beviste fordele ved tørbørstningsteknikken:

  • Det hjælper lymfesystemet ved at fjerne toksiner. Lymfesystemet er ansvarligt for at cirkulere lymfevæsken med hvide bloglegemer i hele kroppen. Således kan kroppen bekæmpe infektioner for at bevare sin sundhed.
  • Det fjerner døde celler. Hvis du har en tør hudtype, kan både dit ansigt og din hud blive afskallet. Det er også normalt at opleve dette problem med jævne mellemrum selv om du ikke har en tør hudtype. På dette tidspunkt kan tørbørstning være det, du leder efter, da den tørre børste renser kroppen for døde celler og udglatter huden takket være dens hårde og stramme børste.
  • Det giver dig mulighed for at slappe af. Da tørbørsteteknikken masserer huden, virker det meget afslappende. Denne afspænding får dig til at føle dig godt både fysisk og mentalt.

Fordele kendt af alle:

  • Det øger blodcirkulationen
  • Det fjerner den døde hud fra kroppen
  • Det renser porerne
  • Det hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen
  • Det hjælper med at holde lymfesystemet sundt
  • Det reducerer appelsinhud
  • Det letter optagelsen af de produkter, du bruger på kroppen efter tørbørstning.

For at komme i gang med tørbørstning der kan hjælpe dig med at slippe af med uønsket appelsinhud, revner i huden og død celler, og dermed opnå en glattere hud, er det første skridt at vælge den rigtige børste og påføre den regelmæssigt. Efter blot få ugers regelmæssig tørbørstning vil du allerede starte at se en forskel.