You are currently viewing Slip ud af kedsomheden

Slip ud af kedsomheden

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Det er helt normalt at kede sig, men hvem siger, at det behøver at være sådan? Er du træt af at kede dig, men mangler du inspiration til, hvad du kan få din fritid til at gå med, så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kigger vi nemlig blandt andet nærmere på nogle konkrete forslag til, hvad du kan få tiden til at gå med, så du slipper for at lave ingenting.

8 forslag til aktiviteter

Nedenfor kan du finde en oversigt over 8 konkrete forslag til, hvad du kan give dig til, når du keder dig:

  1. Dyrk en hobby
  2. Gå en tur
  3. Tag i fitnesscenteret
  4. Spil online
  5. Se en god film
  6. Lav havearbejde
  7. Besøg familien
  8. Lav et lækkert måltid mad

1. Dyrk en hobby

Rigtig mange af os danskere havde en hobby, dengang vi var børn, men med tiden voksede vi fra den, eller vi begyndte at bruge vores tid på noget andet. Hvis du er træt af at kede dig, så har du tilsyneladende masser af tid, som du kan bruge til at dyrke en hobby. Du kan for eksempel melde dig ind i den lokale fodboldklub, eller du begynde at male malerier derhjemme.

2. Gå en tur

Hvis du keder dig, kan det være en god ide at gå en lang tur. Først og fremmest kan du få tiden til at gå, og derudover får du også masser af frisk luft, som kan give dig fornyet energi eller sætte tankerne i gang.

3. Tag i fitnesscenteret

Hvad er bedre end at få noget sundt ud af at kede sig? Hvorfor ikke tage en tur i fitnesscenteret og løbe en tur på løbebåndet eller løfte nogle vægte? Dermed får du tiden til at gå, og du kommer samtidig i bedre form.

4. Spil online

Hvis du keder dig, er det typisk, fordi du er alene, og i så fald kan du også bruge tiden til at spille på spilleautomater online. Så vil du føle, at tiden pludselig begynder at gå meget hurtigt.

5. Se en god film

Sæt din yndlingsfilm på, læn dig tilbage i sofaen og nyd, at du kan slappe af.

6. Lav havearbejde

Det bedste middel mod kedsomhed er fysisk aktivitet, og det kan for eksempel være havearbejde. Så får du også en flot og velplejet have.

7. Besøg familien

Hvis du ikke har noget bedre at tage dig til, kan du altid besøge din familie og få selskab af dem.

8. Lav et lækkert måltid mad

Brug tiden på at kræse om en simreret, der kan stå i timevis og simre.