You are currently viewing Tag på en spontan rejse i efterårsferien

Tag på en spontan rejse i efterårsferien

Mange danskere bruger efterårsferien derhjemme, hvor de slapper af og tager til de mange kulturtilbud, der er i efteråret. Har du først fået en idé i hovedet om, at du vil rejse, kan det være, at du skal følge denne idé.

En rejse tæt på

Blot fordi du har lyst til at rejse, behøver det ikke at betyde, at du skal rejse meget langt væk. I Danmark er der mange hyggelige rejsedestinationer tæt på. Du kan for eksempel tage til Malmø, Berlin eller London.

Rejser du til en destination tæt på, er transporten billigere, og det tager ikke  lang tid, før du ankommer. Dette kan være en fordel, hvis du vil smutte på en spontan tur.

Inden du låner penge

Danskerne låner penge som aldrig før. Har du lyst til at låne penge til din smuttur, er der ikke nødvendigvis noget galt med dette. Men inden du låner penge, bør du tænke dig grundigt om.

Hos Bonuslån kan du få hjælp til at låne penge. Der er nemlig mange muligheder for dig. Du kan for eksempel tage et SMS lån. Men husk på, at der er fordele og ulemper for alle lånetyper. Derfor bør du ikke kaste dig hovedkulds ud i at låne penge.