You are currently viewing Tre gode tips til sommerferie i Danmark

Tre gode tips til sommerferie i Danmark

Der er masser af gode og spændende oplevelser at hente på ferie i Danmark. Vi har samlet tre af dem her. Læs med og bliv meget klogere på, hvor du skal holde ferie i Danmark – og hvad du kan lave sammen med familien, mens I er afsted.

Der er rig mulighed for at få masser af skønne oplevelser ind på feriekontoen i Danmark. Vores eget land byder nemlig på mange vilde naturoplevelser, spændende kultur og gode spiseoplevelser. Du kan finde masser af gode og brugbare tips på rejseblokken.dk – både til ferien herhjemme og i udlandet. På bloggen finder du alt fra interviews med kendte personligheder, som giver tips til deres bedste rejsespots, brugbare tips og råd om gratis oplevelser til spændende og anderledes rejseoplevelser i ind- og udland.

Tre gode tips til sommerferien

Rideferie

Hvis du er vild med at ride på heste eller vil du bare gerne på en alternativ ferie sammen med familien, så kan det være at I skal tage på rideferie i det nordjyske. Her finder du nemlig op til flere tilbud, hvor I kan tage på rideferie lige fra en time til deluxe-udgaven med fem timer på hesteryg inklusiv lækker frokost. Nyd naturen fra en gyngende hesteryg. Det vil både store og små nyde. Find meget mere information hos Saga Heste

Gratis oplevelser

Der er masser oplevelser, som er spændende og sjove – og så er det helt gratis. Du kan finde masser af gratis oplevelser både i Nordjylland og i København. Tag for eksempel på vandretur i Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile. Her får du virkelig en ørken-oplevelse – og så i Danmark! Eller smut på troldejagt i hele Danmark – og find de sjove trolde, som Thomas Dambo har placeret rundt omkring i hele landet. I kan også tage et smut til Rubjerg Knude – og se fyret, som for et par år siden blev flyttet væk fra kysten, så det ikke faldt i havet.

Gode spiseoplevelser

Der er ikke noget som en god og lækker spiseoplevelse. Og dem er der rig mulighed for at finde i hele Danmark. Tag nu bare f.eks. Aalborg Street Food. Her finder du masser af skønne retter og en hyggelig atmosfære. Eller spis friskfanget fisk på havnen i Skagen eller besøg en af de mange gode restauranter i Blokhus. Det kan også anbefales at finde et godt pluk-selv sted, når I er i sommerhus. Så I kan få masser af friske jordbær, kartofler og ærter.